Vapaus valita toisin

  • WilleWau

Kuun alussa HS:ssa ollut ilmoitus osui silmääni. Ilmoitustekstin oli maksanut siinä olleen tiedon mukaan muutama sata suomalaista vaikuttajaa.

"Vapaus valita toisin" - henkilöt muodostavat aika mielenkiintoisen läpileikkauksen Suomen lähihistoriaan. Varmasti jostain netistä löytyy tietoa lisää.

Lauantaina 13.6.2009 Kulttuuritalolla puhutaan nähtävästi ilmoitustekstin mukaisesti paljon asiaa.

Toivottavasti mahdollisimman moni tuohon "Vapaus valita toisin" - osallistujista on lukenut jo Lumedemokratia - kirjan, jonka lukeminen on ollut ainakin itselleni ajatuksia kirkastava.

~ Lumedemokratia ~
~ Lumedemokratia ~

Katja Boxbergin ja Taneli Heikan mainio kirja Lumedemokratia kertoo mielestäni hyvin Suomen nykytilasta. Toivottavasti noiden Alma Median toimittajien urakehitys ei ole nyt vain kirjan julkituloon pysähtynyt...

Jos on, niin se kertoo taas kerran Suomen ihmisoikeustilanteesta paljon. Sekä kolmen suurimman oikeistopuolueen SDP:n, kokoomuksen ja keskustan kaiken todellisen kehityksen Suomessa kangistavasta konsensuksesta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus