Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2009.

Lomalta paluun kylmä totuus  1

En ole nukkunut silmän räpäystäkään, kuten epäilin rytmi sekaisin. Mutta sen lisäksi mua on vaivannut mun selkä koko yön. Melkein viikon tuskien jälkeen alan jo vakavasti epäilee, että onko tässä kyseessä joku ikävämpikin juttu, toivon todella että ei ole. Istuminen sattuu, makaaminen vielä enemmän ja kädet puutuu.

Ja töissä olen siis..

Susan


what about all those times?  1

Moikka!

Ennen kuin unohdan niin voin kertoa, että kaikki muut oli osallistunut siihen yhteislahjaan paitsi minä. Se oli kännykkä, kallis hieno Nokia. Avot! Siinä sit kattelin ympärilleni ja mua vitutti niin paljon et ne oli dissanut mut joten annoin lahjani ja lähin vetää. Jopa sellaset ihmiset oli osallistunut siihen yhteislahjaan joiden naamaa ei oo näkynyt puoleen vuoteen. Mikä mua ottaa tässä näin paljon päähän? Se, että mun ystävät aivan tarkotuksella jättää mut ulkopuolelle ja mä en halua enää nähä niitä.

"Sori oli vähän liian kännis eilen kello 12 päivällä että unohdin koodaa sulle" Joo mee vittu selittää mummilles noit skeidajuttujas, mä en oo mikään pelle jota voi kusettaa tolleen, mä tiedän tasan tarkkaan 10 vuoden ystävyyden jälkeen milloin tehdään paskat ja milloin toiselle valehdellaan päin naamaa. Katoin vaan sitä silmiin ja hymyilin omahyväisesti, et "vai silleen".

Susan


I like it how you make me feel  1

Tiedän, että meillä on ollut riitoja ja erimielisyyksiä mut odotan vieläkin sitä make-up-sex on the kitchen table.

Mut muista varoa mun selkää, se on ihan kipee!

Susan

Äh, en mä tiedä mikä mua taas vaivaa. Edessä on tosi helppo viikko töiden osalta, paitsi huomenna 5 herätys. Mua taitaa vaivaa toi ystävänpäivä. Mulla oli sille päivälle suuria odotuksia ja suunnitelmia mut nyt ne ei taida toteutuakaan (itsestäni riippumattomista syistä) ja se mua surettaa. Jotenkin toivoin, että sitä päivää ei edes tulisi.
Koko ajan sitä vaan odottaa jotain ja se jotain ei koskaan tapahdu. Tuntuu ärsyttävältä kun ei tiedä.

Ketä mä huijaan? Mulla on ikävä häntä. Siis kun toinen on lähellä mutta kaukana, ei se tunnu hyvältä.

Jos olen löytänyt jo mun enkelin niin mihin tarvitsen toisen?

Joo itkuks menee jos alan latelee taas noit elämän viisauksii tänne ja miettii liikaa. Ei hitto kuumeinenn olo, kas kummaa kun töihin pitäis palaa.

Laitan nyt tän biisin sanat tähän rakkaalle;

You walked with me,
Footprints in the sand,
And helped me understand,
Where I'm going,

You walked with me,
When I was all alone,
With so much unknown,
Along the way,
Then I heard you say,

I promise you,
I'm always there,
When your heart is filled with sorrow,
And despair, I'll carry you
When you need a friend
You'll find my footprints in the sand.


Ystäviä, kavereita vai mitä?  1

Mä oon jotenki tullut siihen tulokseen että edes monen vuoden kaveeraus ei välttämättä tee jostain ihmisistä ystäviä. Jossain vaiheessa sitä viel luulee, että hei nyt ollaa ystäviä kun ollaan näin läheisiä mutta herää pian vaalenpunaisista unelmistaan tähän todellisuuteen.

Valitettavan moni ajattelee omaa persettään pelkästään nykyään ja sellasista ihmisistä ei kannata välittää. En mäkään välitä enää, päätän sen nyt. Joudun niin paljon kattoo sellasta sietämätöntä kakkaa että itteenikin oiken säälittää. Olen yrittänyt näyttää ja selittää ja kertoa, että jotain asioita ei voi tehdä toiselle, se on törkeää mut ei kun uudestaan vaan. Oon vaan liian kiltti.

Huomenna on synttärit kahdella tytöllä, ne on mun kavereita. Huomenna on myös mun pikkuveljen kakkukahvit. Joten mietin tänään, että voi itku kun tulee kauhee säätäminen ehtii molempiin, että tekis mieli skippaa ne kavereiden synttärit. Ai miksi?Koska A) ne ei arvosta et meen paikalle B) sinne tulee tuhat muuta sellasta ihmistä joita en jaksa kattoo C) mulla on luultavasti koko sen ajan siellä uncomfortable fiilis taas.

Mutta mun on mentävä, en mä vaan osaa silleen jättää menemättä. Ja siis tän vuoksi oon metsästänyt tänään lahjoja ihmisille jotka heittää ne varmaan huomenna roskiin ja olen menossa ns. juhliin vaikka ei tippaakaan kiinnostaisi. En tiiä mitä muutamaan voin tehdä.

Ainiin ja sit kun kyselin tänään, että mikä on tää lahjapolitiikka kun tiedän et muut on panostamassa yhteislahjaan, arvaa vastasiko se yhteyslahjan ostaja mulle? EI. Siitä on nyt, 10 tuntia kun oon koodannut sille ja se kuuluu viel mun todella tärkeisiin ystäviin, niin ainakin luulin mutta sen viime aikainen kylmä ja välinpitämätön käytös on osottanut jotain muuta. Joten mä säästän kiroiluni mutta tiedätte varmaan miten ihmisistä tulee katkeroituneita kusipäitä pikku hiljaa, sen takia koska muutkin on.

Susan



Takaisin kotona..  1

Rakkaat kaverit olen tullut takaisin, ehjänä, autolla kun olin.

Siis voi itku mä sanon, että oli kauheeta taskuparkkeraa Meilahdessa. Kyllä se on minä joka melkein mälläsin sekä edessä että takana olevan auton. Saa nauraa, olkaa hyvä. Siis mä en vaan hiffaa sitä juttua, en ole koskaan oppinut sitä. Sain sen taskuparkkiin eka kundien avulla, mutta kun ne jatkoi siitä sitten keskustaan niin mä menin yksin autolle jotta lähtisin sillä siitä kotiin. Ja ei hitto se vaan suti ja oli niin lähellä molempii autoja parkkeerattuna ihan päin persettä ja ei liiku mihinkään. Olin ihan varma että mällään jomman kumman. Jotenkin pääsin siitä.

Sitten otin hubbabuban rauhoittuakseni ja nyt taas viisaudenhammat on niin hiton kipee.

Mutta mennään positiivisempiin asioihin. Mä haluan Meilahdesta asunnon. Kyllä juuri näin tässä pitikin käydä. Se kaverin kaksio oli ihana, sellanen stadilainen asunto, kunnon loft kämppä. Meenkin heti oikotielle tsiigaa, seuraava kämppä sielt sitten, joskus 5 vuoden päästä.

Ja sitten se koira, voi että mikä suloisuus, se odottaa pikkusii. Kolmannella viikolla se on ja sellanen äitiysmekko sillä oli, ihana russeli! Gotta love it. Mäkin haluun. nyyh...

Mä en tiedä mitä tekis, on nälkä ja ei nukuta hän pahotti mun mielen eilen.

Ja miksi ihmeessä mulla ei näy telkkarissa mitkään kanavat?Onks Suomessa tapahtunut jotain mullistavaa tv-historiassa mistä en nyt tiedä? Kahteen päivään ei oo toiminut, digiboxi toimii ja vaikka kuinka yritän hakee niit kanavii niin mitään ei tapahdu. Tosi kiva.

Susan kuittaa sukat märkinä ja poskeaan pidellen


Perjantaita rakas..  2

Moikka!

Eilen olin kuntosalilla. Tänään myös ja solariumissa. Huomenna myös kuntosali ja solarium, sunnuntaina pelkkä kuntosali. Yritän nyt ottaa kiinni viimesen viikon aikaansaamattomuutta.

Sit ma ja ehkä tiistaikin välipäiviä ja sit taas ainaskin ke ja to salille ja yks solarium joukkoon. Ens viikon perjantaina sit tuleekin se ystävänpäiväyllätys Lontoosta, odotan innolla.

Häntä odottelen tänne päin, luokseni mun...

Nyt lähden Meilahteen isommalla porukalla kaverille istuskelee, hauskaa iltaa muillekin :)

Ainiin en mee ryyppää, meen kattoo sen tytön koiraa sinne, ihana pikkunen!

Susan


Late night with Susan  1

UUh...

I asked her have you ever been with a singer before?
She said no.
So let me introduce you to my world, with diamonds and pearls
all a part of beeing my girl.

Toi on ehdottomasti paras kohta tossa biisissä.

Ja jatkuu

You got me ooh ooh ooh
I'm gettin nasty with you on the dance floor.

Kuulkass runkkarit, eiköhän teijät ole jo tässä city vuosien aikana nähty. Naamat jäänyt mieleen, osalta nimet. Ja nää kikkeliään näyttävät kuvaviestijen lähettäjät,älkää vaivautuko. Jos mun verta tihkuvassa itsesääliä täynnä olevassa surullisessa blogissa ei vielä tarpeeksi selvästi ole ilmaistu rakkautani erästä herraa kohtaan niin oon mennyt pahasti metsään sen kanssa.

Ketä te ootte? Mitä te haluutte? Kyllä mulle voi kirjottaa, laitan jopa viestiä takaisin asiallisille, muille on delete-nappi keksitty.

On se hienoo jos kuvistani saa kiksejä, todellisuudessa ei niihin tisseihin kukaan teistä ole koskemassa, valitettavasti. Enkä usko, ett välttämättä haluisittekaan. Mut otetaas nyt järki käteen, eihän kadullakaan käydä käsiks toiseen.

Niin ja rakas, I miss you as always.

Susan


This is for you my darling..  1

Ever really thought that I would get to this today
I really didn’t know if I should say what I should say
But I got this feelin that you feeling
All the things I wanna show
I put it in the song to let you know.

I think I like you
And if you got some time to spare
I was thinking we could fall in love
I want to let you in
Are you willing to catch my fall
If I happen to just fall for you

My love for you grows stronger everyday
So much deeper, so crazy
In the ways I can't explain
I've been waiting for the day to call you mine
I was thinking we could fall in love.

Do what you want, as long as you with me
Say what you want
As long as I hear you calling my name,
Over and over again

Take what you want, as long as you take me
Love me for real
I promise you'll hear me calling ur name
Over and over again..