Perjantai what is that?

  • Susan

Noniin voiton puolella perjantaikin. Töitä enää 6h 20 min. Ja takana 6h. 40 min. Illalla rentoo,nukkuu ajoissa, viimestään puolilta öin, että jaksaa huomenna ylös 7.30 :D
En ole menossa huomenna niihin juhliin, koodaan vaan sille kaverille et pidä hauskat juhlat, nähään taas. Sit tuota illalla saunon varmaan ja sit lepoo. Vois vetää kalsarikännit. Harmi vaan kun kaipais erästä ihmistä sinne mukaan kainaloimaan. Hmm.. Joo, en sano siitä enempää.

Meillä oli äsken valmennus töissä. Meitä valmennettiin olemaan tuloshakuisempia että myyntitavoitteet täyttyy. Näin tilastoni ja huomasin että ne oo tehnyt viime aikoina juurikaan tulosta, siksi aloin yrittää ihan täysii ja heti sain jotain tulosta aikaseks, ihan jees fiilis. Mua väsyttää, se on ihan varma ja se vaikuttaa mun motivaatioon väistämättä.

Mä en tiedä miksi mutta musta tuntuu, että mulla on tylsä elämä. Mä käyn vaan töissä ja sit jotain salii ja oon kotona. Oon ekan kerran viettänyt kotona ennätysmäärän aikaa, kahteen vuoteen mulla ei ole ollut näin paljon vapaa-aikaa. Nyt vaan tuntuu, että sen olis voinut käyttää Teemun kanssa mut ei vaan ole mahdollista. Jotenkin vaan tuntuu, että en nauti samoista asioista kuin ennen. Olen kyllästynyt. Pitäs tehdä muutos, mutta miten ?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus