Remontin läpikäynyt Miljöö avautuu asiakkaille uudella ilmeelle - ja drinkkibaarilla.
Turku on jokaisen ruokafanin kesän ykköskohteita!
Nämä vastikään avanneet ravintolauutuudet kannattaa ottaa to go -listalle!
Uuden hotellikokonaisuuden ylimmän kerroksen näköalaravintolasta avautuvat näkymät suoraan kiitoradalle.
Kebab-buumiin ovat lähteneet mukaan lukuisat ravintolat aina Hesburgeria myöten.
Parsaviikkojen aikana Kappelissa kuoritaan tuhansia kiloja parsaa.
Kaupungin kuumimpiin menomestoihin ysärillä kuulunut Kymppi avattiin vuonna 1996. Nyt se palaa takaisin, 20 vuotta...
Kuinka viettää vegaaninen joulu? Mikä juoma sopii lakritsin kanssa? Messut kutsuvat pohtimaan, maistelemaan ja...
Suomen suurin kirjallisuustapahtuma alkaa ensi viikolla laajempana kuin ennen – tapahtumassa yli 800 ohjelmanumeroa.
Suomen vanhin kahvila ja leipomo pitää kiinni perinteistä, mutta seuraa myös päivän...
Katajanokalla toimi vankila vuoteen 2002 saakka, jonka jälkeen tilat saneerattiin hotelliksi. Hotel Katajanokan tiloissa...
Kausi loppuu lokakuun lopussa. Pyörät ovat pysyneet kunnossa ja tuottaneet jo ensimmäisenä vuotenaan yli...
Vielä on muutama päivä aikaa SYÖ!dä.
After Dark on K18-kauhuelämys, joka koettelee kokijoidensa hermoja Helsingissä ja Imatralla.
Vegemessut 2017 on uusi vegaaninen ruokakulttuuritapahtuma, joka sopii kaikenlaisille syöjille.
Hiphopin pioneerit keikkailevat marraskuussa Tampereella ja Helsingissä.
Stand up -koomikko Mebe haluaa tuoda komediaosaamisensa veljespizzeriansa markkinointiin.
Davo, Kehäkettu ja Setä Koponen löivät hynttyyt viimeksi yhteen viisi vuotta sitten Flow´ssa.
Mansessa Restamax ja pienyrittäjät mahtuvat samaan hiekkalaatikkoon ketään tuuppimatta.
Kasvikset ja hedelmät ovat hyväksi paitsi ihmisille, myös ympäristölle.
Paperisen City-lehden pääkirjoitus, syyskuu 2016.
Vähän resursseja, huono palkka, eikä työtunnit riitä kaiken tekemiseen – ravintola-alan hype...
Joulukuussa tutustutaan käsityöläispanimoihin rennon yhdessäolon merkeissä.
Marraskuussa on mahdollisuus nauttia kolmen ruokalajin Michelin-tason illallinen ja murha samana iltana.
Rentoa meininkiä, hyviä viinejä, pientä purtavaa - siinä kaikki.
Ravintolakaupunki Porvoo jatkaa monipuolistumistaan.