Lesbian Lover Chef

  • Sunniva Strömnes

Tänään Subilta tulee yksi lempisarjoistani, eli Top Chef. En välttämättä olisi niin innoissani ohjelmasta, ellei suomalainen Stefan Richter, 37, olisi siinä mukana. Tampereella syntynyt mies näytti osaamisensa heti alkujaksosta saakka ja voitti ensimmäisen tehtävän.

-Jos en pärjää täällä, lennän heti takaisin kotiin Suomeen, Stefan uhosi avausjaksossa kuudes tammikuuta.

Huippukokilla on suomalainen äiti, saksalainen isä ja hän asui seitsemänvuotiaaksi asti Suomessa. Stefan käy edelleen joka kesä suomalaisen sukunsa kesämökillä Suonenjoella saunomassa ja juomassa Lapin kultaa. Lisäksi Stefan pitää mämmistä, maksalaatikosta ja kiisseleistä. Ja votkasta.

Los Angelesissa Stefan´s-ravintoloissa saa muun muassa Koskenkorvan salmiakkikossua ja kossua Jaffalla.

Parasta Stefanissa on hänen asenteensa. Kokki kehuu ohjelmassa olevansa porukan paras eikä ota turhaa stressiä mistään. Muut Top Chef -kilpailijat inisevät siitä, että Stefanilla on liian suuri ego ja ettei hän välitä muista vaan yrittää leikkiä päällepäsmäriä joukkuetehtävissä. Minä sen sijan uskon, että Stefan on varustettu rehellisellä suomalaisella sisulla.

No miksi kirjoitan Top Chefistä juuri nyt, kun kerran ohjelma on jo käynnissä? No siksi, että kisassa on tapahtunut käänne. Stefan on ihastunut lesbokokki Jamieen ja ohjelmasta tuli entistä hulvattomampi. Viime viikolla suomalaiskokki yritti varastaa suudelmaa naiselta ja flirttaili hänen kanssaan taukoamatta.

-Ihan sama, onko hän lesbo, hän on vaan niin ihana, että haluan hänet, Stefan nauroi ohjelmassa.

Stefan on kommentoinut lehdistölle, että hän pitää vaaleista sinisilmäisistä naisista, sanan varsinaisessa merkityksessä. Mutta mistä me tiedämme onko mies kenties jo varattu? Top Chefin kaunis juontaja Padma Lakshmi, kirjailija Salman Rushdien ex-vaimo, saa ensimmäisen lapsensa keväällä, muttei ole suostunut paljastamaan lapsen isää. Mielikuvitukseni alkoi laukata, ja ehdin jo kuvitella, että ehkä Stefan olisi lapsen isä, mutta tuskin sentään. Monet lehdet kun spekuloivat jo, että lapsen isä olisi Adam Dell, tietokonemiljonääri Michael Dellin veli, tai joku muu Dell yhtiöstä.

Ihan sama, kuka se Padman mies on, sillä vaikka juontaja on kaunis, hän ei ole Stefan. Se hullunrohkea suomalainen kukonpoika, jonka ruokia Foo Fightersit rakastavat. Suomalaiskokin ansiosta Top Chef on ihan parasta viihdettä. Pakko nähdä tänään, mitä Stefan, ”the lesbian lover chef”, tekee saadakseen tykkäämältään tytöltään suudelman ;).

1 kommentti

Pipboy81

3.2.2010 20:54

No kysessähän on Stefun osalta pelkkä vitsi. Stefu ei oikeasti rakasta lespoa ja varmasti on liioiteltua sanoa että Foot rakastaisivat kaverin ruokia.

Mutta saman huomion oon itsekin tehnyt: jenkit on herkkähipiäisiä tosikkoja. Ainoa, mitä kilpailija voi tosielle sanoa, on kehu. Muuten leimautuu heti kusipääksi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi