Ammattiveto.

  • Toni

Törmäsin pitkästä aikaa yhteen kamuun jonka kanssa tulee perinteisesti aina vaihdettua kuulumiset vetorintamalla eli miten on osunut pitkävedot tms. Kuulin sellaisesta vihjepalvelusta mitä en ole ainakaan aiemmin pannut merkille. Ilmaisvihjekin siellä kuulemma ainakin 1 per viikko olisi. Chicago-Anaheim 2 2.20 oli nyt vihjeenä joka pelataakin tänä yönä, no minua se ei sinänsä auttanut sillä olin jo ehtinyt pelannut sitä ! =D Perusteluina perinteisesti Anaheim pärjää tolle joukkueelle varsin mainiosti, tilastot puhuvat puolestaan.. ja yks tärkeä ukko palaa vissiin kokoonpanoihinkin & muutenkin Anaheimille tähän paikkaan tuntuu sopivalta voitolta kun tuo alkukausi ei ole ollut niin kovin vahva.

Vihjepalveluiden käyttäminen on ihan perusteltua jos ei tajua mitään urheiluvedonlyönnistä & myöskin silloin kun se todellakin tuottaa voittoa ja sille on todisteet sekä helpottaakseen urakkaa jos ei jaksa niin ottaa selville joukkueiden kokoonpanoja kun esim. v-loppuna on aina muutenkin niin iso urakka selvittää edes mitä kaikkia pelejä lukuisista otteluista ensinkin aikoo pelata, saatikka että olisi kovin paljoa yksityiskohtaista tietoa matseista ja kokoonpanoista. Monesti on tuurista kiinni, jatkaako vihjepalvelujen käyttöä. Jos sattuu tulemaan mukaan juuri voittoisilla kierroksilla, riittää kyllä rahaa sekä pelaamiseen että vihjeisiin sitten heti isojen voittojen perään. Monesti vaan voi käydä niin että pelirahat jäävät sitten vähiin kun pitäisi vihjeistä jo maksaa & pelirahat voivat näin ollen jäädä sitten turhan pieniksi jos vihjepalvelu ei tuota heti tulosta.

Tein tossa samalla ekan uuden vuoden lupauksen tuon kohtaamisen ansiosta. Kun olen itse varsin impulsiivinen ja kärsimätön pelaaja että elän enemmän hetkessä kuin pitkäaikaisissa tuloksissa niin ajattelin vuodeksi 2008 tehdä selkeät tilastot tuloista ja menoista koko vuoden 2008 urheiluvedonlyönnin osalta sekä kioski että nettipelaaminen eri vedonlyöntiyhtiöineen ja pitkävetoineen ja vakioineen kaikki aion laskea mukaan. Katsotaan sitten mikä on koko vuoden tulos !

Itselleni tarvitsen todella pätevän vihjepalvelun sillä tiedän itse jo niin paljon vedonlyönnistä, etenkin tilastotiedot ovat hyvin hallinnassani, kokoonpanotietoja ja voimasuhteisiin voisin tarvita vähän apua & ylikertoimia tykkään ehdottamasti pelata !

Mut tässä tämä uusi tuttavuus josta nyt voi olla jotain apua ainakin ilmaispalveluineen :

www.ammattiveto.com

Kirjoitettaessa soi Ghost Brigade : Guided by Fire

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:10

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus