Asioille omistautuminen..

  • Toni

.. on minulle hyvin tyypillistä ja se vie usein kokonaan mukaansa. Keskittyminen on tuolloin hyvin intensiivistä. Tästä hyvä esimerkki tulee perjantailta. Tiesin että lauantaina käyn auttamassa yhdessä hommassa mutta tiesin myös ettei se veisi paljoa aikaa, joten olin valmistautunut että perjantaina voi mennä hyvin hyvin myöhään ensin näissä omissa jutuissani.

Otin perjantaina jo päivästä päikkärit koska perjantaina aikaisin aamusta oli ensin muitakin asioita hoidettavana. Olin sitten iltapäivästä varsin vireä & otin kynän käteeni ja päätin laittaa jalkapallotilastot ajan tasalle ! Välillä aina söin vain ja jatkoin taas tilastojen parissa puurtamista. En malttanut millään lopettaa vaan jatkoin ja jatkoin vaan.. Tästä tulee olemaan paljon hyötyä ajattelin & olen entistä valmiimpi iskemään sarjaan kuin sarjaan jos sieltä hyviä kertoimia vaan löytyy..

Sitten oli jo lauantaiaamu ! Pitäisiköhän nukkua muutama tunti ennen kuin lähden auttelemaan ? Ei ajattelin, vielä olisi muutama eri sarja laittamatta ajan tasalle. Nyt ei kyllä nukuta olleskaan ! =D Ja taitaa jäädä Matti Nykänenkin näkemättä kun täällä launtaina olisi ollut. Eipä taida kyllä sinne enää illalla jaksaa.. Noh eipä sillä nyt niin väliä. Kyl sen joskus vielä näkee, mutta selvinpäin siihen tuskin pystyy ! =D Otin kofeiinipitoisen energiaporetabletin ja jatkoin vain ! Ei tuntunut edes kovin pahalta, olin niin uppoutunut asiaani & tiesin että pääsen heti nukkumaan kun olen käynyt päivän velvollisuuteni tekemässä.

Mutta kävikin niin ettei mun tarvinnut sittenkään mennä ollenkaan joten jatkoin yhä kynä savuten omissa puuhissani.. kello oli lopulta jotain vajaa 19.00 ja olin iskenyt tilastojen välillä myös kaikki lauantain vetoni mitä meinasin ja lopulta ehti jo mennä nukkumaankin, ah mikä nautinto ja sitten menikin kellon ympäri. Olisi voinut mennä enemmänkin mutta toikin riitti jo nyt & olihan jo valmistauduttava viikon toiseen erityisen vilkkaaseen vetopäivään eli sunnuntaihin ajoissa ! =D

Et voi sen viikonlopun näinkin viettää.. :P

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus