Atk:ta, atk:ta & kissoja.

  • Toni

Nörtteily jatkuu jälleen rentouttavan viikonlopun jälkeen. Nyt seuraavaksi aloin sitten hiomaan tekstinkäsittelytaitojani. Ja tottakai atk-painotteisen päivän päätteeksi nyt sitten hieman vaihtelua eli cityilyä jota ei tietenkään voi laskea atk:ksi =D Tämähän on tietysti jotain elämää suurempaa taiteilua =D

Niin kissoista sen verran että saisin kissan nyt heti jos vain haluaisin. Harkitsen nyt siis ottaisinko sellaista, aika pentu olisi vielä joo. Mietin nyt että jaksaisinko huushollissani todella sellaista pitää ? Voishan se olla ihan kiva välillä kehräämässä, mutta jaksaisko sitä aina jaloissa ? Joku häkkieläin ois helpompi. No katsellaan mihin tulokseen päädyn !?

Hampilääkäri katkaisi hetkeksi päivän kulun ja nyt sitä sitten ollaan jonossa kun hätäsin hammas saatiin paikattua, ei kuulemma kuin joku 500-600 nimeä siinä.. että voi joutua oottamaan vähän aikaa.. Siinäpä olisikin nuorille hyvä ammatinvalinta kun tekijöistä on kerran pulaa.

Lisää kissoja..
Lisää kissoja..

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus