Back to gambling ! =)

  • Toni

Ah pääsee taas keskittymään vaihteeksi vedonlyönnin maailmaankin. Olin paitsiossa heti tuon EM-finaalin jälkeen urheiluvedonlyönnistä aina tähän päivään asti. No pystyin kyllä seuraamaan miten pelit päättyivät ja katsomaankin jotain tv:stä, mutta en veikkaamaan. Ihan hyvä tauko vaan toisaalta kun niin tiiviisti elän siinä maailmassa normioloissa.
Pieni harmitus näin jälkikäteen, olisin aavistanut ja veikannut heti tiistailta 1.7 Ruotsin yllätysherkkää jalkapalloa oikein hyvin tuloksin.

Kova joukkue Superettanissa Häcken häviää aina välillä yllättäen kotona ja nyt olikin jo aika Falkenbergiä vastaan huippukovalla kertoimella. Kovan vierasjoukkueen Bunkeflon olisin myös tiistailta arvannut varsin hyvällä kertoimella Siriusta vastaan. Odotin jo sen joukkueen heräämistä.. viime vieraspelissä se ei vielä tapahtunut. En toki kaikkea ole ehtinyt vielä jälkianalysoimaan, mutta eilen oli aivan supermahtava kohde ja jälleen kerran Ruotsissa. Nyt ylimmällä tasolla kun Gefle yllätti Elfsborgin ja tarjolla oli taatusti yli 10 kertoimiakin, voi vitsi voi harmi taatusti oisin tuota kokeillut ihan vanhasta muistista. Mitä mahdottomampi kohde Ruotsissa niin taatusti kannattaa kokeilla ! Elfsborg ei ollut päästänyt maaliakaan ennen eilistä 6:ssa kauden kotipelissään ja tehnyt 10. Gefle taas ei ollut voittanut vielä peliäkään vieraissa 6:ssa ottelussa ennen eilistä. Nämä ovat just hyviä tilastopelikohteita nää tämmöset ai että.. tosin harmi etten pystynyt sitä nyt veikkaamaan =/ Mut nyt olen jälleen erittäin hyvin kuulolla siitä mitä urheiluvedonlyöntimaailmassa tapahtuu ja toivottavasti pääsen pian taas iskemään.. =)

Kirjoitettaessa soi Aijai äsken tuli Anathemaa 3 kipaleen verran Metalliliitosta.. =) Nyt Alice Cooperin uusin soi siel

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:58

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus