Earth Hour & Wales-Suomi jälkianalyysia !

• Toni

Olipa mahtava peli Suomelta eilen ! =) Eka puoliaika oli vielä vähän hakemista & sen lopussa onneksi tuli jo se tärkeä ensimmäinen maali ja melkein vielä toinen päälle. Juuri ehkä tuon maalin takia Suomi sai luotua toisella puoliajalla niin hienon tukun tilanteita kun Walesin oli pakko hakea maalia entistäkin hanakammin, mutta Suomi puolusti todella loistavasti ja lähes täysin virheettä koko ottelun eikä Walesin maalit kyllä olleet lähelläkään ! Walesin tavoite oli voitto ennen peliä ja sitä he varmasti hakivat vielä 0-1 tilanteessakin vaikkei siltä näyttänytkään kun Suomi oli eilen sen verran paljon parempi.

Iloista oli nähdä Kuqikin onnistuvan vaihteeksi maalinteossa. Jännäksi Suomi sen pelin kuitenkin teki kun se ansaittu toinen maali tuli vasta aivan pelin lopussa. Paikkojahan oli selvästi useampaankin ! Eli lähes täydellisesti puolustettu peli ja hyökkäyssuuntaan myös harvinaisen vilkasta oli eilisen Suomen pelin saldona. Jeremenkot & Litmanen pyörittivät hienosti peliä ja Alexei Junior Jeremenkon nosto takaisin joukkueeseen oli hyvä ja tärkeä veto. Jatkossa voidaan odottaa yhä parempaa panosta.. mutta nyt on hyvä nollata hieno peli ja palata maan kamaralle jatkamaan hienoa nöyrää työtä, hienoa Suomi se eilinen oli hieno näytös osaamisesta ! =)

Eilen Earth Hourin koittaessa sammutin kaikki mahdolliset laitteet ja valot pimeäksi vaikka urheilukanavalta tulikin Englannin harjoitusmaaottelu futiksessa siihen aikaan. Näin sen ekan puoliajan kuitenkin ja se riitti jo oikein hyvin päivän jalkapallosta :P Menin sitten peiton alle kun en muutakaan pimeässä keksinyt ja siihen samantien melkein nukahdinkin ja heräsin vasta yöllä 3-4 välillä ! =D Jaahas taisin torkahtaa, ajattelin.. no jatketaas samantien vielä aamuun asti ! Lopulta heräsin vasta puoli kahden aikoihin muutettua kesäaikaa eli nukuin yhteensä reilusti kellon ympäri. Jos nyt oikein laskin niin jopa reippaat 15 tuntia, uskomatonta jopas oli harvinaisen kovat unenlahjat olleet ! =D