Hyvää Uutta Vuotta 2008 !!! =)

  • Toni

Taas se vuosi vaihtuu kohta, nopeasti nämä vuodet aina menevät. Pieni yhteenvedon paikka siis. Vuosi 2007 ei ollut mikään kovin ihmeellinen vuosi minulle, ympärilläni enemmänkin tapahtui kaikenlaista jännää. Yhä itse etsin paikkaani ja itseäni, olen muuttunut taas jonkin verran, toivottavasti positiivisempaan suuntaan !?

Vuosi 2007 oli myös muutamien uusien aloitusten vuosi, mutta sitoutuminen ei edelleenkään ole vahvoja puoliani. Vetäytymisen vuosi rakkauden osalta vuosi 2007 oli myös. Vanhojen toimimattomien suhteiden unohtamista, sinänsä raskas vuosi, mutta on tullut kasvettua taas vahvemmaksi. Myös puhdistavaa se on ollut, nyt olen valmis taas uusiin haasteisiin ! =)

Vuosi 2007 oli hyvin pitkälti numeroiden vuosi, yhä ammattimaisempi ote urheiluvedonlyöntiin on tullut tämän vuoden myötä. Turha hötkyily on unohdettu ja rauhallisuus on valttia. Vakioveikkauksessa suuret tutkimukset ja tilastot ovat alkaneet tuottaa hedelmää. Ainoa uudenvuoden lupaukseni liittyy tähän aiheeseen, alan heti tammikuun 1.päivä lähtien pitämään selkeää kirjaa voitoista ja tappioista, se ei juuri niin vaivaa tuota.

Viime vuoden kohokohta tälläiselle heavymiehelle oli tottakai eka vierailu Tuska festareilla ikinä ! Siitä taitaakin tulla nyt perinne kun alkuunkin on kerran päästy ! Samanhenkisiä ihmisiä, paljon sosiaalista kanssakäymistä ja hyvää musiikkia keskellä kesää, se on paljon se ! =)

Tänään juhlistin Uutta Vuotta vaihtamalla pukilta saadut uudet petivaatteet ah siihen onkin sitten kiva nukahtaa, ehkä.. myös uudet Aku-kalsarit otin käyttöön ! =D Nakkeja & perunasalaattia tuli ostettua ja nautittuakin jo. Kaapissa ois pari pulloa väkeviä kun pukki toi sellaisiakin.. niitä voisi alkaa tässä illan mittaan ottamaankin. Ihmeempiä muita suunnitelmia ei nyt ole, mitä tässä turhaan hötkyilemään, raketit jätin tällä kertaa kauppaan enkä tinaakaan vala tänä vuonna. Kaupungille saatan lähteä katsomaan ilotulitusta jos tästä innostun & sitten jonnekin baariin !? Saas nähdä ?

Tänään sain myös tulevia kuvioita selvemmäksi työjuttujen osalta, hyvä niin, mielenkiinnolla siis kohti ensi vuotta ! Aion myös tehdä ensi vuodesta rakkauden vuoden, en väkisin, mutta ajattelin jakaa sitä vähän enemmän kuin tänä vuonna ! =) Jos olen rehellinen itselleni olen enemmänkin hieman gigolotyyppinen ratkaisu joka pitää vapaudesta ja kun sydänsurutkaan eivät paina on kiva levittää rakkauden ja mukavan yhdessäolon sanomaa ympärille =) Tietenkään en pistä pahakseni jos rakastunkin mutta siitä lähdetään ettei turhia rajoitteita ja mustasukkaisuutta ja katotaan mitä tapahtuu, pääasia että on paljon kivaa ! =)

Kirjoitettaessa soi Europe : The Final Countdown

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:08

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus