Ihan mielenkiintoinen iltapäivä tulossa..

  • Toni

Alunperin PITI lähteä 12 aikoihin Jouluostoksille yhden naisystäväni kanssa, mutta mutta kuinkas kävikään ? Noh ite heräsin vasta 11:35 ja soittelin jo että myöhästyn vähän mutta ei vastausta.. noh mitäs kummaa nyt oikein ? Soitin uudestaan ja vielä uudestaan. Noh käväsin lukemassa päivän lehdet sitten kirjastossa ja samalla myös v-lopun vedonlyöntivihjeet. Sitten ajattelin kävästä katsastamassa ollaanko siellä edes kotosalla.. jaahas täälläkin oli nukuttu pommiin ! =D Annoin rauhan heräillä ja olen nyt tässä kirjaston koneella vähän venttailemassa.

Samalla tämä kauppakierros kohta käy myös synttäriostosreissuna sillä illalla on luvassa kummipojan 1-vuotissynttärit joten sinne ajattelin suunnata seuraavaksi. Joululahjaostokset taitavatkin jäädä nyt vielä vähän sivummalle ja reissu käy paremminkin alustavana katsastuksena siinä mielessä. Ens viikolla sitten paremmalla ajalla kun tän päivän suunnitelmakin kerta vähän venähti ! =D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus