Koin eräänlaisen Big Brother-elämyksen..

  • Toni

..kun olin muutaman päivän tuossa tällä viikolla arkipäivinä hieman eristyksessä muusta maailmasta yhden ryhmän kanssa josta en tuntenut ketään etukäteen. Tai no yhden edes tiesin ulkonäöltä ja muutaman sanankin olin ennen hänen kanssaan vaihtanut. Oltiin vähän syrjässä muusta maailmasta, tietokonetta ei ollut mutta televisio sentään ! Oikein hyvinhän se aika kului ilman normaalirutiineitakin. Meidän rutiinit tuolla olivat sellaiset että päivisin kuunneltiin luentoja ja illalla oli enemmän vapaa-aikaa. Joka ilta oli myös sauna tarjolla. Oman huoneenkin kaikki sai.

Luennoista jäi tosi paljon pohdittavaa & virikkeinä illalla oli biljardi, pingis & trivial pursuit tai ainakin minulla kuten monella muullakin. Olikin siistiä opetella pelaamaan biljardia sillä siitä on jo vuosia kun viimeksi oli tullut koitettua. Tarkkuuslaji kun kyseessä niin hyötyä on esim. omasta Darts-taustasta sillä pelaamisen määrään nähden se sujui yllättävänkin hyvin. Pingistä ei pelannut kuin minä ja yksi muu, eikä sinänsä ihme kun pöytä oli ulkotilassa. Yllättävän hyvin sitä pystyi kuitenkin pelaamaan kun ei pahemmin tuullut. Tosin takki oli tarpeen jo näillä keleillä.. futistakin ihan tippa tuli kokeiltua eli tuli vähän nuoruus mieleen kun lajivalikoima oli nyt näin laaja..

Mutta sinänsä laihtumaan ei kyllä päässyt.. oikeastaan päinvastoin ! =D Sillä meillä oli ilmaiset sapuskat & oma kokki siellä ja voi että miten usein, paljon & miten hyvää ruokaa me syötiinkin.. kyllä niin moni harmitteli jo valmiiksi poislähtöä juuri sapuskan takia kun kohta koittaisi taas harmaampi arki ja rutiini ruokavaliossa. Niin monipuolista ja herkullista ruokaa todellakin oli tarjolla ! =) Että mitään BB-slummikokemusta ei todellakaan tarvinut kokea.. kun nälkään ei siellä todellakaan tarvinut kyllä kuolla ! =D

Tosi hauska reissu oli kaikenpuolin & hyvä ryhmä josta todennäköisesti tulee muutamia ehkä varsin hyviäkin kavereita !? Saas nähdä !? Ja ilman irvailuakaan ja hauskanpitoa ei reissu todellakaan mennyt.. sillä tuli huomattua tuosta Big Brotherista yksi tyyppi jolla on aivan loistavan huvittavat maneerit, siitä tulikin yllättäen oma suosikki nyt kai sitten.. meinaan toi BB-Marko ! Huomasin että hän toistaa muutamaa juttua jatkuvasti.. joten aloimme imitoimaankin sitten peräti tätä huvittavaa BB-Marko-hahmoa ! =D "Joo tota noin niin".. ei helvetti etenkin päiväkirjahuoneessa toi sanaparsi on melkein joka toisessa lauseessa ! xD Pitäis varmaan soittaa Jope Ruonansuulle että nyt olisi uusi hauska hahmo imitoitavaksi.. toi to-totota noin niin joo lievästi naisellisesti ilmaisten xP

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus