Komea uran avaus Betfairilla !

  • Toni

Tein perjantaina ekat vetoni sinne, löin vetoa 3:sta Ranskan 2.liigan kohteesta joista 2 osui. Osumat >
Chateauroux-Boulogne 1 1-0(0-0)
Dijon-Reims x 1-1(0-0)
Ja ohi meni > Ajaccio-Lens x 0-1(0-0)
Tuolla kuitenkin heti jo vähän plussaa !

Sitten lauantai, oli kerrankin tuuria näin päin kun uusi pelisivu vaatii vielä vähän totuttelua miten sinne pelataan niin kohelsin jotenkin vahingossa ton FC Köln-Mönchengladbach-pelin kanssa ja löin vahingossa 2 kertaa saman vedon, mut sit tulikin kaksi kertaa parempi voitto vaan ! =D Sillä pelasin vierasvoittoa 'Mönchenille'. Keskinäisissä otteluissa nimittäin sillä on ollut vahva niskaote FC Kölnistä ja näin kävi tälläkin kertaa. Myös motivaatio oli heillä kunnossa kun putoamiskamppailussa ovat & viime aikojen piristynyt ote puolsi myös tätä pelivalintaa.

Sitten seuraavaksi tuli tosi komea osuma Englannista kun Crystal Palace voitti vieraissa kovan kotijoukkueen, yhden kauden yllättäjistä ja komeetoista Swansean. Kerroin olikin siksi kohonnut korkeammaksi kuin tasoero oikeasti on jota ei juuri edes olekaan, lähinnä kotietu. Sain Crystal Palacesta 5.40 kertoimen ja se maistui ! Koklasin myös piristynyttä motivoitunutta Charltonia peräti 7.6 kertoimella muttei tällä kertaa osunut vaik olikin hyvin pelissä mukana Wolvesia vastaan.

Tuossa tähän mennessä kaikki vetoni sinne ennen Ranskan 1.liigan iltapelejä joissa koklasin tasureita sekä huikeaa 7.6 kerrointa taas, tällä kertaa Le Havrelle joka on pärjännyt yleensä hyvin Valenciennesta vastaan. Johti jo 0-1 mut hyytyi valitettavasti lopussa. Onnea puolestaan oli kun Rennes tasoitti ottelunsa viime hetkellä. Siihen tasuriin etenkin satsasin !
Eli osumat Ranskasta >
Le Mans-Rennes x 2-2(2-0)
Nantes-Lorient x 1-1(1-0)
Ja yksi illan peli on vielä kesken..

Ja kun Betfairille minimipanos on 4 euroa per veto, osumien tullessa pelitilin summa karttuu mukavaa tahtia ! =) Tästä on hyvä jatkaa kohti sunnuntaita..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus