Laatuaikaa.

  • Toni

Satuin juuri katsomaan laatuaikaa-tietokilpailuvisaa & mietin mielessäni että olisipas olleet mulle tosi helpot finaalivaihtoehdot. Sillä vaihtoehdot olivat laittaa järjestykseen kesäolympialaisia tai horoskooppeja. Yllätyin miten hyvin kilpailijatytöt myös nuo tiesivät laittaa. Yksi korjauskerta tarvittiin 4 korjaukseen ja katsoin et sehän laittoi ne oikeeseen järjestykseen. Itse olen lukenut Olympialaisten historiasta sen verran joskus että yhä ne melkein kaikki ulkoa osaisin luetella että missä ja minä vuonna. Ja etenkin järjestykseen laittaminen kävisi tietenkin vielä vähän vaivattomammin. Öö muistelempas nyt mitä kaupunkeja tossa nyt äsken oli tarjolla : Helsinki, Tokio, Munchen, Montrel, Moskova & Soul. Nuo ne taisivat olla ja tuossa järjestyksessä.

Olen myös harrastanut astrologiaa niin monet vuodet että muistan vaikka unissani merkkien järjestyken ja niitä vastaavat numerot huoneineen ja planeettoineen. Sekin vaihtoehto olisi olla mielenkiintoista nähdä, varmaan olisivat joutuneet laittamaan eläinratajärjestyksessä nuo horoskooppimerkit järjestykseen !?

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus