'Latauspäivä' !

  • Toni

Tänään tuli ahkeruuspuuska ja tein kaikenlaista mikä monesti jää tekemättä tai tulee ainakin siirrettyä kun olisi parempaakin tekemistä ! Pesin pyykkiä, siivoilin, järjestin levyhyllyn, vein paljon roskia pihalle(tietty rosikseen) =D , leikkasin kynnet, ajoin parran, harvinaista kyllä voitelin koko kehon hyvän venyttelyn jälkeen(eilen oli kova selkätreeni) & jopa katsoin ensi v-lopun pelitarjontaa hiukka jo valmiiksi vaikka tämä on vielä hieman kesken..(kun noita sarjoja mitä pelaan on niin paljon) kun ei aina ehdi olla ihan ajan tasalla joka sarjan seuraamisessa. Ja jälkikäteen saattaa jäädä harmittamaan et miksen tota pelannut jne. kun oman laiskuuden takia mennyt sitten hyvä kohde ohi kun ei ollut ajoissa valmiina.

Juu tänäänkin pelasin Betfairille mutta huomenna ehkä sitten se koko v-lopun vedonlyönnin yhteenveto. Katsoin nyt ekan kerran tänä vuonna 'Tanssii Tähtien Kanssa'-jakson ja taatusti ovat nyt vähän kertoimet muuttuneet sen ohjelman osalta kun Wilson Kirwa oli ennen kisan kisaa ainakin jossain vedonlyöntifirmassa suosikki koko kisan voittajaksi ! Tuskimpa enää tai kehitys tai fanijoukko täytyy olla jatkossa melkoinen ! =D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus