Lentävä lähtö Paffilla !

  • Toni

Olen joskus pelannut vähän aikaa Paffillekin & siitä syystä mulle tulee säännöllisesti sähköpostiin postia sieltä. Nyt ne ilmoittivat että ilmaista pelirahaa olisi tarjolla 5 euroa & tietysti piti muistaa käyttää se mahdollisuus ! Olin jo pelannut sunnuntain kotimaan pelikierrosta, joten aattelin sitten Paffille pelata EM-futista. Minimipanos on 2 euroa per veto, joten 2 vetoa voisi sinne sitten laittaa. En muista enkä ole ottanut vielä selville miten paljon sinkkukohteita sinne voi pelata, mutta nuo suorat matsit EM-kisoista ainakin taatusti ovat ja olivatkin sinkkukohteita. En sitten tiedä niistä erikoisvedoista ja tupla & triplavaatimuksista siellä..

Mutta minullahan oli jo selkeät pelivalinnat mielessä ihan niistä normaalipeleistäkin ! Sveitsi koti-isäntänä, ei enää mahkuja jatkoon, paljon ollut epäonnea & nykyisen valmentajansa viimeinen peli vastaan varmasti jo jatkoon edennyt Portugali joka pelaa vain kunniastaan kakkosmiehistöllään ja kun kerroinkin oli vielä 3.35 Sveitsille niin pitihän sitä kokeilla.

Toivoin ja uskoin myös Turkin voittoon, vaikka keskinäiset ottelut eivät niin mairitelleetkaan Turkkia Tshekkiä vastaan. Mutta Tshekki ei ole enää ollut ihan samalla tasolla kuin muutamissa edellisissä arvokisoissa joissa se on menestynytkin vallan hienosti. Usko jo välillä horjui ja 0-2 tilanteessa siirryin katsomaan toiselta kanavalta siinä vaiheessa jännempää peliä kunnes teksti-tv kertoi Turkin kaventaneen ja vaihdoin taas kanavaa takaisin.. uskomaton loppu taas kerran Turkilta, toivottavasti myös Kroatia kaatuu ja matka jatkuu 4 parhaan joukkoon, pidän peukkuja ! Kannatan Turkkia & uusi yksi suosikkipelaajakin on sieltä joukkueesta löytynyt, loistava vaihtomies Semih Sentyrk. Kerroin oli myös hieno 3.25 Turkille.

Joten nyt pääsee pelaamaan jo vähän laajemminkin Paffille ! =) Ja aina mukavaa kun alkupanos omasta pussista on 0 euroa, eikun rahat poikimaan.. =P

Kirjoitettaessa soi Jotain jazzahtavaa musiikkiosastolla..

2 kommenttia

mama_rocks

16.6.2008 18:48

Onnittelut osumista!!! Eikun uusia sijoituksia kehiin... Mitenkähän muuten mahtaa olla, tai siis mitäs luulet: yrittääkö Hollanti KUITENKIN voittaa Romanian? Lehdissä on ollut paljon juttua siitä, että Oranssit ovat tehneet EM-turnauksesta kunnon jännärin iloisella ja yhteen nivoutuneella joukkueellaan ja kaikkialla seurataan kieli pitkällä, pitävätkö he tasonsa tuossa ottelussa, jossa ratkaistaan Italian ja Ranskan kohtalo...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus