Lidl & Amerikan herkut !

  • Toni

Haluan pysyä ajan tasalla & piti sitten kokeilla millasia nää Amerikan herkkukaljat ja shipsit oikein ovat ! Vielä en ole ehtinyt maistaa kumpaistakaan, mutta eiköhän tässä illan myötä ainakin yksi shipsipussi aukea..

Tässä on nyt jo jonkin aikaa saanut odotella seuraavaa täyspottia urheiluvedonlyönnissä. Eilen oli jo lähellä, hyvin napsui kunnes illan 2 viimeistä peliä huteineen aiheuttivat sen että taas jäätiin nuolemaan näppejä isommasta tuntuvasta potista. Lauantaina osui 2 hyvää kohdetta : Manu 2(1.70) & Plymouth-Cardiff x(3.05) tilastotasuri. Kummassakin ottelut kääntyivät loppua kohden oikeiksi merkeiksi sillä Plymouth johti jo 2-0.

Sitten sunnuntai oli aika täydellinen ennen illan kahta viimeistä peliä. Fiorentina-Atalanta x osui(3.50), Jaro 1(3.45) sekä Halmstad-Aik x(3.10). Harmitusta aiheutti Udinesen voitto Juventuksesta kertoimella 10.20 ! Aina pitäisi pelata kun tuntuu siltä että huippukerroin on mahdollinen. Tässä pelissä Udinesea puolusti se että joukkue on potentiaalinen yllättäjä aivan suurimpiakin joukkueita vastaan, on ennenkin kaatanut vieraissa suuren ja mahtavan Juven sekä se että Juventus pelasi koko viime kauden vailla aivan huippuotteluita serie b:ssä lahjussyytteiden takia, joten ihan odotettuakin että taso saattaa jälleen huipputasolla hieman heilahdella. Ei olisi paljoa tarvinut sijoittaa tupliin tuon pelin kanssa muita hyviä kohteita niin hetkessä olisi satasia taskussa..

Noh mutta illan 2 viimeistä peliä estivät hienon menestysviikonlopun. Ensin Lyn-Viking ei päättynyt tasan kuten niin usein vaan 2-3 & illan serie A:n pelissä Parma ei pystynyt kukistamaan kotipelissään Cagliaria. Noh seuraavaa listaa odotellessa uudet madot koukkuun, ehkä jo ensi peleissä kaikki natsaavat kohdilleen !?

Kumman kaljan & shipsipussin Sä valitset ?
Kumman kaljan & shipsipussin Sä valitset ?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:15

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus