Midsomerin murhat.

  • Toni

Jatkan tv-sarjalinja-blogeilla, nyt käsittelyssä John Nettlesin tähdittämä Midsomerin Murhat. En ees tiedä kauan tota sarjaa on tullut, mutta nyt vasta katoin ensimmäisen jakson kunnolla alusta loppuun. Pienenä yksi ehdoton lempparisarjani oli samaisen hepun Bergerac, tuttavallisesti perserakki =D Ehkä olikin suuri kulttuurishokki vaihtaa uuteen saman henkilön sarjaan kun mies on tullut mulle niin tutuksi nimellä Bergerac. No mutta hieno juttu että satuin eilen katsomaan & kun vielä osuikin varsin jännittävä ja mielenkiintoinen osa, eka osa kaksiosaisesta jutusta ! Aijai taisinkin jäädä jo koukkuun.. =P On se äijä jo vähän vanhentunut niistä ajoista mitä muistan & kävinkin katsomassa wikipediasta vähän lisätietoja miehestä : Jaahas vuonna -43 syntynyt eli onhan tuota ikääkin jo kohta 64 vuotta kertynyt ettei niin ihmekään.

1 kommentti

Anonyymi

30.9.2007 09:46

Minä olen seurannut tätä sarjaa jo aiemmin. Tykkään meinaan näistä englantilaisista dekkarisarjoista, kuten Yorkshiren etsivät, Komisario Frost, Morse ja mitä näitä nyt ikinä liekään. Ainoa ongelma on se, että kun ei tiedä enää milloin on kysymyksessä aidosti uudet jaksot ja koska uusintoja. Siis tosi veemäistä. Tv-kanavajaottelu pitäisi tehdä niin, että tietyillä kanavilla olisi vain uudet jaksot ja uusinnat lykättäisiin uusintakanaville. Midsomer tulee muistaakseni sen verran hassuun aikaan, että kyseessä taitaa olla uusinnat.

John Nettles on myöskin mun suosikkini jo Bergerac ajoilta. Ihan klassikko sarja. Minun mielestä äijä ei ole kuitenkaan vanhentunut niin radikaalisti kuin vaikka Näkemiin vaan muru sarjan joukkue. Siinä sedät on jo niin hautaan valmiita kuin olla ja saattaa :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus