Oho 23 uutta blogikommenttia !?! =D

  • Toni

Hyvää helmikuuta vaan tännekin cityn ihmeelliseen maailmaan ! Yllätyin kun huomasin että 23 blogikommenttia on jäänyt näkemättä =D Ilmeisesti city tehnyt uudistuksen blogien kommentoinnin suhteen kun kerran ilmoittavat nyt kaikki lukemattomat ! Hyvä vaan tuleepahan kaikki tsekattua ! Koska uusimmat blogini näyttivät melko orvoilta, ovat kommentit tulleet ilmeisesti huomaamatta vanhempiin blogeihini ja voihan joku tsekata tosiaankin jonkun blogihistoriaakin ja kommentoida paljon myöhemmin kuin blogi on kirjoitettu. Kyllä sekin on ihan mahdollista ! Pitääpä kattoa miten noissa mun blogeissa ? Ihan hyvä uudistus siis kyllä ! Sinänsä tuo kommenttien määrä ei ole huikea, mutta siihen nähden etten juuri muiden blogeja kommentoi joka lisäisi luonnollisesti kommentointia omiinikin niin ihan siihen nähden kyllä yllätyin.

Ilmeisesti joku näitä siis lukeekin !? Onko se hyvä vai huono juttu, siitä en ole täysin varma ?!? =D Tiedän kuitenkin että pari naisimmeistä näitä mun blogeja vissiin seurailevat melko aktiivisesti vaikkeivat kommentoikaan, kato top secret.. =p No nyt ei mene ainakaan ohi sitten kenenkään kommentoinnit tämän uudistuksen myötä. Saatan peräti vastaillakin kommentoijille kunhan jaksan ensin vilaista kommentit läpi. Taidan herkutella hitaasti eli en taida kaikkia kerralla kyllä vielä katsoa.. ;)

Ainiin loppuun tuikitärkeä asia vielä, sain vihdoin ja viimein tilattua hammaslääkärinkin. On jo vähän tarvetta meinaan paikkailuun..

Purukalustoni.. =p
Purukalustoni.. =p

Kirjoitettaessa soi Oho Stonea tulee metalliliitosta jees "Back to the stone age" MOSH !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus