Pientä ylellisyyttä havaittavissa !

  • Toni

Eli eilen iski kauhea sokerinhimo ollessani kaupassa. Lieneekö syynä viime aikojen terveelliset ruokailutavat näin pikkuhiljaa kun dieetillä edetään ? No mässäily silloin tällöin ei lopputulosta pilaa, vaan lastasin kärryihin kaikkea herkullisen näköistä eli donitseja, pullaa kreemitäytteellä, kakkua, toscavuokaa, voisarvia & shipsejä =D Ai että ja illalla sitten kyl mässäsinkin nami nami.. =P Joku vois tulla nyt kyl auttamaan näitten kanssa ? =D

Rankaisu on kohta luvassa sillä aion käydä pitkällä lenkillä kuluttamassa vähän noita eilisiä.. Viime yönä maksoin myös kaikki laskut mitä vain kotiin oli ehtinyt tulla, kuten tämän laajakaistan ja ensi kuun vuokran. Nykyään olenkin muuttunut tässä etevämmäksi, maksan laskut lähes heti kun ne vain postiluukusta tulevat, joskus ennen makselin myös korkoja kun ei eräpäivään mennessä saanut/jaksanut vielä kaikkia maksaa.

Viikonloppuna ja eilen tuli myös pientä menestystä vedonlyönnissä. Tilasin äsken myös kesän ensimmäiset festariliput tai jos ihan tarkkoja ollaan niin varasin =) Mut viikon sisällähän ne tulisi myös noutaa, joten ah rahanmenoa taas.. =D Ja nyt helvetti irti ja volyymet isolleen vanhan kunnon Megadethin soidessa, ah pientä esimakua tälle tulevan kesän korvien "kiduttamiselle".. =)

Soulfly - hyvinpä taas näkyy, kiitos kännykaamera =D
Soulfly - hyvinpä taas näkyy, kiitos kännykaamera =D

Kirjoitettaessa soi Megadeth : So far, so good...so what ?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus