Romanialaisista kerjäläisistä..

  • Toni

Mua ei vielä häiritse ne mummot jotka istuskelevat passiivisina kerjäämässä liikkeiden ja kauppojen edustalla. Mutta se häiritsevä puoli tuli pari päivää sitten tutuksi.. meinaan pari romanialaisnaista tulivat luokseni kadulla ja tyrkyttivät suoraan pari sormusta käteeni ja sanoivat hinnan, laittoi kättänikin jo nyrkkiin sormukset tietenkin nyrkissäni osoitukseksi et kaupat tais tulla. En mennyt lankaan, ei tullut kauppoja. Kovasti näyttivät häiritsevän sitten muitakin ihmisiä kun menin R-kioskille ja sieltä seurasin niiden liikkeitä.

Eivätkö vielä tulleet sinnekin ihmisiä häiriköimään ja sitten antoi mulle vielä puhelimensa käteen että saldoa.. En ollut täysin varma et tarkoittiko et mun pitäis lahjoittaa vai että ei itse osannut ladata ja tarvi siinä apua !? Oli sillä siinä joku numero ja näpyttelin sen muttei tainnut pelittää. Onneksi lähtivät sitten jo käskemättä. Joo en mä kyl mikään Joulupukki oo joka noin vaan jakaa vähistä varoistaan isoja osuuksia pois ! =D Toinen juttu olisi jos rahaa olisi kuin roskaa.. sitten sitä taatusti heltiäsi helposti sitä tarvitseville.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus