Sääasema & enkkua puhuen..

  • Toni

Tossa äsken pääsi harvinaista kyllä vähän koklaamaan miten ruosteessa tuo englannin kielen puhuminen oikein on nykykunnolla !? Tässä viimeisen viikon sisässä olen nähnyt yhden saman tyypin jo useamman kerran & tiesinkin jo ettei ole suomalainen kun olen sattunut kuulemaan hänen puhuvan englantia. No äsken sitten rohkenin mennä utelemaan että mistä maasta hän oikein on & mitä ihmettä tekee täällä Äänekoskella ? No kaveri vastasi olevansa romaniasta & aikoo kuulemma viipyäkin täällä jonkun aikaa. Empä ois välttämättä ihan heti arvannut kansallisuutta.. sainkohan juuri uuden kaverin ? =p

No tässä pari päivää sitten postiluukusta tipahti sääasema. Se oli tilaajalahja yhden lehden tilaamisesta. Laitoin aseman tietysti samantien heti käyttöön ! Ei ole vielä ihan kaikkiin hienouksiin ehtinyt tutustua, mutta näkyy siitä ainakin sisä ja ulkoilmalämpötilat sekä kellonaika & sääennustekin siinä on..

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus