Sirkus & Kummeli Retro.

  • Toni

Päivän blogin tai oikeastaan jo myöhäisillan blogin aiheena on tällä kertaa vaihteeksi taas telkkariohjelmat. Tänään onkin tullut katsottua jostakin syystä melkoisen paljon tv:tä. Sivuutetaan nuo urheiluohjelmat sanomalla että olipas Cup-rikas viikonloppu, oikea finaalicup-v-loppu. Tosin katsoin kokonaan ihan sarjapelejä vaan, mutta urkkaruudusta tuli Cupien koosteet kyllä myös nähtyä..

Niin mutta siihen varsinaiseen asiaan. Satuin katsomaan ensimmäistä kertaa tuon "Sirkus"-ohjelman kokonaan alusta loppuun. Olin jo vähän aikaa tiennyt että tuollainenkin tosi-tv sarja on olemassa. Aiemmin olin vilaukselta siitä jotain nähnyt. Melko hauskaa viihdettä se tämäkin, julkkikset sirkustemppuilijoina joita sit pudotetaan pikkuhiljaa pois.. Ois siistiä oppia itsekin jotain tollasta kuten vaikkapa siltojen reunuksia pitkin tasapainoilua =D Vitsi vitsi, ehkä turhan vaarallista jos pudotusta olisi kovin paljon.. mutta ihan sistiä ois kyllä oppia tasapainoa kävelemällä jotain tosi ohutta juttua pitkin kuten ohjelmassa nuoralla tasapainoilua.

Tuossa Kummeli Retrossa oli yks aivan mainio juttu ! Oon aatellut itekin tota rahanvaihtohommelia asiakaspalvelun yhteydessä että jos ei saakaan oikeaa summaa takaisin ja siitä tulisi kauhea riita ! =D Tässä kyseisessä tapauksessa kahvi & suupala maksoivat 8 mk & kuluttaja maksoi 1000-lappusella ja sai 2 mk takaisin.. ois aika paha tosielämässä vaikka nyt onkin jo eri aika eli euroaika.. x)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:10

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus