Subin 'ongelmaputki' !

  • Toni

Tuli sunnuntaina katsottua pari ohjelmaa Subilta peräkkäin jossa ihmisillä oli ongelmia ! Ensimmäinen juttu kertoi maailman lihavimmasta teinistä jonka äiti oli selvästikin läheisriippuvainen ja suuri osasyyllinen poikansa lihomiseen ! Naisella olikin melkoinen trauma kun hänen toinen poikansa oli kuollut ennen aikojaan.

Toisessa ohjelmassa mentiin päihdeklinikalle jonne ilmoittautui USA:n julkkiksia. Erittäin mielenkiintoinen tosi tv-sarja jossa sekä huumeiden, lääkkeiden että alkoholin ongelmakäyttäjät pistettiin katkolle. Toisaalta vähän surullistakin katsoa miten pohjalle aineet voivat kuuluisia näyttelijöitä tms. viedä..

Oli hieman raskasta katsottavaa kyllä katsoa ongelmaisia ihmisiä pari tuntia putkeen.. noiden jälkeen kaipasikin jo kunnon komediaa ! =D Mut hyvä et ihmiset saavat apua & pääsemme tälläistäkin sitten tirkistelemään. Yllättävän monen riippuvaisen taustalla onkin melkein aina joku trauma, hylkäämistä, hyväksikäyttöä tms. että tulipahan vaan mieleen että turha noille juopoillekin on aina vaan nauraa.. vaikkei itse painisikaan samanlaisessa suossa.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus