Superdieetti & normidieetti !!

  • Toni

Juu oli tossa 3 päivän 'superdieetti' jonka aikana lähti 6 kiloa peräti poijes ! Niin tosiaan sairaanaolon takia =p Kyllä muutama kilo takaisin tulee kun alkaa taas syömään normaalisti. Lauantaista maanantaihin tuo syöminen oli niin niukkaa että saihan siinä kilot väkisinkin kyytiä.. Mutta JIPPII tänään on taas eka normipäivä sitten perjantain elimistön kannalta, tulee normaalisti nälkä eikä olo ole enää kipeä YES ! =)

No itse asiassa mulla olikin meneillään tuo painonpudotus kesäkuntoon pääsemiseksi, mut ihan noin nopsaan tahtiin se ei olisi kyllä järkevää =D Heikkenisi kyllä todella merkittävästi moisesta tahdista.. =p Muutamia muutoksia ruokavalioon ehdin tehdä jo jonkin aikaa sitten > Ensin vähensin makaroonin tai riisin määrää per ateria kun niitä aika usein treenin jälkimainingeissa tulee syötyä niin 75 grammasta 50 grammaan. Ja sitten aamupuuro 50 grammasta 40:een.

Sitten syön aivan liian vähän vihreää ja kasviksia joten tuossa yksi päivä ostin kerralla vakiobanaaneiden lisäksi myös omenia ja jäävuorisalaattia. Juu tollasta popsittavaksi enemmän ja makeammasta & kovemmasta pois. Sitten ehdin vielä hommata rasvanpolttotabletteja josta maha ei tainnut tykätä oikein kun tulin kipeeksi.. luonnollisesti kipeenä en niitä syönytkään. Huomenna ehkä voisi jatkaa taas.

Unohtui jo eilesessä blogissa kertoa TV-ohjelmista enemmänkin kun ei ole muuhunkaan kyennyt.. mut unohdin enkä ehtinytkään enkä muuten ehdi nytkään joten huomenna sitten ellei joku muu aihe ohita jo niitä !? =D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus