Taas kerran vedonlyönnistä & partakone hajosi !

  • Toni

Eilen tuli muutamia mahtavia osumia jotka haistoin taas kerran ! Veikkaukselle pelaamani 2 mahtavaa olivat Mainz-Aachen 2 6.35 & Leverkusen-Hertha 2 5.80. Aachenin kerrointa oli liioiteltu kun Mainzilla oli lähinnä vain panosta tuossa pelissä, mutta kun joukkueet ovat lähes samantasoisia, molemmat putosivat viime vuonna Saksan 1.Bundesliigasta kakkoseen ja tuo kerroin oli niin hurja ettei auttanut kuin kokeilla. Herthan taas aavistin että tulee parantamaan vielä vieraspelisarakettaan ja Leverkusen oli sopivan ailahteleva vastustaja. Harmi vain että en tuota tuplaa enää pelannut eilen kun oli rivejä jo odottamassa ratkaisuja noilla peleillä ! 36.83 tuplakertoimeen ei olisi paljoa tarvinut sijoittaa jotta olisi hymy ollut jo melkoisen leveä ! =D Mutta olihan noista hyötyä vähän pienempikertoimistenkin kohteiden kanssa.. =)

Ulkomaille pelatessa hyödynsin vielä parempaa Hethan kerrointa joka oli peräti 7.25 ja sitä pelasin sekä sinkkuna että voittoisaan järjestelmään myös ! Sitten toinen ulkomaille pelatuista upeista kohteista oli lätkää Ruotsi-Sveitsi & Sveitsin voitosta tarjottiin peräti 7.00 kerroin !

Aijai tänään aamulla oli myös huonoa tuuria kun partakone hajosi.. se olikin jo muutaman viikon ollut jo vähän risassa kunnossa mutta sillä on kuitenkin voinut vielä ajaa ilman että veri aina roiskuisi ajaessa.. =D Mut nyt se näyttää kyllä siltä ettei sillä voi kyllä enää ajaa laisinkaan, ainakaan turvallisesti, joten uuden ostohan se on tässä edessä ! Minkäslaista muuten suosittelisitte ?!?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus