Tein ekat ostokset huutokaupasta perjantaina..

  • Toni

Oli 3. tai 4. kerta kun kävin nyt syksyllä tai oikeastaan koskaan huutokaupassa nyt perjantaina & huusin vasta ensimmäistä kertaa ja sain myös haluamani. Niissä huudoissa ei kilpailijoita onneksi ollutkaan joten halvalla lähti.. =) Kun siskopuolella on jo lapsi & toinenkin tulossa, koin ahaa-elämyksen ja lähdin sitten lelulinjalle näissä ostoksissani. 5 eurolla sain laatikollisen hyväkuntoista tavaraa jossa oli mm. kaksipuoleinen taulu jossa toisella puolella on liitutaulu & toisella magneettitaulu jonka mukana tuli magneettisia kirjaimia & numeroita.

Laatikossa oli myös joitain sarjakuvalehtiä kuten Nalle Puheja sekä hieno jalkapalloaiheinen sarjis jossa oli Chelseasta jotain. Innostuin et jaahas sain ehkä itsellekin siis jotain lapsellista ! =D Sitten oli joitain leluja joita en kaikkia ihan tarkkaan ole vieläkään käynyt lävitse. Sitten huusin 3:lla eurolla pahvilaatikollisen leikkiaseita joissa oli keltaisia pyöreitä panoksia. Suurin osa aseista oli paketeissa avaamattomina vielä. Ajattelin et näitä poikien leikkikamoja on kiva antaa kyl joskus lahjaksi.. ja ehkä yksi itsellekin ! :P

Vielä kävi niin hyvä tuuri että yksi naishenkilö huomasi hankkimani laatikon ja halusi ostaa pari pyssyä siitä. Arvatenkin hänellä kävi mielessä että sellaiset olisivat hyviä lahjoja joillekin sopivanikäisille vesseleille luulisin ! =D Noh mikäs siinä tuumin kun aseita on niin iso kasakin kerran.. osti sitten euron kappalehintaan joten mun ei tarvinut maksaa kuin 1 euro lopulta noista leikkiaseista. Ja yhteensä 6:lla eurolla sain siis 2 laatikollista + se taulu leikkitavaroita ! =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus