The Last American Virgin/USA 1982-leffa !

  • Toni

Satuimpas onneksi katsomaan telkkaria myöhään lauantaina sillä sieltä tuli muistorikas leffa eräällä tavalla ! En vaan muistanut että itse leffakin oli noin hyvä ja hauska.. :) Enemmänkin leffan kautta on jäänyt sen aikaisia tapahtumia mieleen. Se on 90-luvun jommalta kummalta lähipuolelta kuiteskin muistaakseni.. tai juuri vuodelta 90 !?

Edesmennyt mummoni asui silloin vielä yhdessä samassa kämpässä. Olin mummon kanssa kaksistaan kotona & toi leffa alkoi silloin. Taisi olla vuoden viimeinen päivä. Olin saanut hommattua muutaman kaljan itselleni(juu opettelin vasta ottamaan), silloin riitti hyvin pienoinenkin alkoholimäärä; olinhan kovin hoikkakin ilman lihaksia noina aikoina.. Noh ottelin muistaakseni vähän ehkä mummolta salassa ja olin menossa katsomaan ilotulitusta !

Niin heh olihan se leffa melkoinen mummon kanssa katsottavaksi ! :D Leffan idea oli hyvin yksinkertainen; nuoria poikia kiinnosti päästä naisien jalkojen väliin =D & vähän surumielistä romantiikkaakin taustalla. En muistanutkaan et se oli noin pervo leffa.. mut oikeestaan kun ajattelee niin mikäs häpeä se mummon kanssakaan sitä katsoa joka kuitenkin oli jo synnyttänyt 6 lasta. Et kyllähän se noi kaikki jutut jo tiesi jos niin ajatellaan ! =D

Juu nykyään ei oikein osata tehdä noin hyviä nuortenleffoja. Toi on kyl ihan parhaasta päästä ! Paljon ratkiriemukkaita kohtauksia seksin parista ! =D Jäi tuosta leffasta haikeakin muisto silloin aikoinaan; minun oli aika mennä pienessä sievässä katsomaan ilotulitusta ja mummo jäi katsomaan leffaa ! Muistan vieläkin kun sanoin että kerrohan et miten se leffa sitten päättyy ? Ja senkin vielä muistan, että mummo sanoi että huonosti & niinhän se päättyikin tavallaan pääosanesittäjän kannalta.. melko vinkeä muistiyhdistelmä : Uusi vuosi, alkoholikokeilua, mummo & nuortenleffa ! =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus