Uusi maku, jännää ! :P

  • Toni

Joo olen ollut jo jonkin aikaa maustetun tonnikalan ystävä. Ennen 90-luvulla kun piti vähän punttia koittaa alotella nostelemaan, luin jostain bodaus-lehdestä että tonnikalassa on paljon proteiinia.. no sille tielle olen jäänyt että nykyisinkin sitä tonnikalaa säännöllisesti aina syön. Aluksi vaihtoehdot olivat lähinnä tonnikalaa vedessä tai öljyssä & vähän eri merkkejä, laadukkaampaa tai halvempaa tavaraa..

..Kunnes löysin S-marketin hyllyiltä nämä maustetut Rainbown tonnikalat ! Njam njam.. =) Tonnikalan syönti tuli näin entistä mukavammaksi ! Makuja on aika monia ja ne kaikki ovat kyllä tulleet jo monet kerrat tutuiksi. Proteiinimäärät vähän vaihtelevat riippuen paljon siinä on muutakin kuin varsinaista tonnikalaa. Oma suosikkini on ehkä chili-tonnikala, koska on mukava leikkiä lohikäärmettä sitä syötyä.. :p

Mutta mutta, tänään olin lähdössä hakemaan taas tonnikalasatsia & mitä silmäni näkevätkään : Uusi maku ! Yes ! =D Tämäpä mukava ja kaivattukin yllätys ! Tonnikalaa tomaatti-basilika-kastikkeessa hmm.. ja proteiiniakin keskimääräistä paremmin 100 grammassa eli 15g ! =) Miltäköhän se maistuu ? Kohtahan sen nään kun alan syöpöttelemään :)

Kirjoitettaessa soi My Dying Bride - Trinity

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus