Uusi maku, jännää ! :P

  • Toni

Joo olen ollut jo jonkin aikaa maustetun tonnikalan ystävä. Ennen 90-luvulla kun piti vähän punttia koittaa alotella nostelemaan, luin jostain bodaus-lehdestä että tonnikalassa on paljon proteiinia.. no sille tielle olen jäänyt että nykyisinkin sitä tonnikalaa säännöllisesti aina syön. Aluksi vaihtoehdot olivat lähinnä tonnikalaa vedessä tai öljyssä & vähän eri merkkejä, laadukkaampaa tai halvempaa tavaraa..

..Kunnes löysin S-marketin hyllyiltä nämä maustetut Rainbown tonnikalat ! Njam njam.. =) Tonnikalan syönti tuli näin entistä mukavammaksi ! Makuja on aika monia ja ne kaikki ovat kyllä tulleet jo monet kerrat tutuiksi. Proteiinimäärät vähän vaihtelevat riippuen paljon siinä on muutakin kuin varsinaista tonnikalaa. Oma suosikkini on ehkä chili-tonnikala, koska on mukava leikkiä lohikäärmettä sitä syötyä.. :p

Mutta mutta, tänään olin lähdössä hakemaan taas tonnikalasatsia & mitä silmäni näkevätkään : Uusi maku ! Yes ! =D Tämäpä mukava ja kaivattukin yllätys ! Tonnikalaa tomaatti-basilika-kastikkeessa hmm.. ja proteiiniakin keskimääräistä paremmin 100 grammassa eli 15g ! =) Miltäköhän se maistuu ? Kohtahan sen nään kun alan syöpöttelemään :)

Kirjoitettaessa soi My Dying Bride - Trinity

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus