Vanha yrittää jaksaa vielä baareilla =D

  • Toni

Kylläpä vain, olihan siellä melkoisesti sakkia Hunksien esitystä katsomassa. Jos jonkinlaisten naisten kanssa tuli sitten kommunikoitua. Tunteitahan en niin kovin usein etenkään julkisesti näytä, se ei vaan sovi tyyliini. Jos näytän se on yleensä jotain ronskimpaa sitten =D Mielummin vaikutan vain viileältä, se on niin kovin rauhoittava tunne.

Tanssiminen ei ole myöskään minun juttuni, se on mielestäni lähinnä jotain typerää aivotonta heilumista =D Voin kyllä katsoa sitä, mutta se on taas liian tunneperäistä toimintaa itseäni varten. Mikäköhän alkoholimäärä tarvittaisiin etten vain analysoisi jatkuvasti kaikkea ja jättäisi tunteita heti narikkaan ? =D No joo tätä ei tarvi ottaa kovin vakavasti, joskus tunnen vain näin tai siis olen tuntematta =D Joku toinen päivä saatan peräti innostua tanssimaankin =D

Siitä huolimatta viihdyin eilen varsin hyvin sillä omalla tavallani eli luoden kontakteja sekä uusiin että vanhoihin tuttuihini lähinnä paljon puhuen. Huomaatteko taas että analysoin omaa toimintaani toisiin ihmisiin nähden. Elämäni pääasiana ei ole siis toiset ihmiset vaan lähinnä heidän analysointinsa =D Huvittavaa huomata omat hassut luonteenpiirteet tässä. Olenkohan kenties hieman outo ? =D Tämän kappaleen voitte myös ottaa hieman huumorilla, arvoisat lukijat !

Paljosta vieraidenkin ihmisten määrästä huolimatta päädyin nukkumaan ennestään tutun tytön viereen ja lievä pääkipu alkaa jo pikkuhiljaa helpottamaan. Voisi nyt yrittää syödäkin jo jotain.

Kohta terveelliselle iltapalalle.. =oP
Kohta terveelliselle iltapalalle.. =oP

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus