X Factor !

  • Toni

Jaahas kai se on jo vuoden ekan blogin aika.. ei, ei niin tylsää ei ole kuiteskaan ollut ettei yhtään mitään maininnan arvoista olisi tapahtunut tällä välillä, tekee vaan taukoilu hyvää ettei oo aina konemaisesti kirjaamassa ylös illalla heti että mitä on tapahtunut päivällä.. no nyt luulisi ainakin että aiheita olisi päässä valmiina runsaastikin.. hmm no on niitä tosiaankin ainakin muutama kun pari sekuntia jäin miettimään.. mut nyt siihen päivän aiheeseen >

Katsoin tuo kauan mainostetun ja kohutun Suomi X Factorin avausjakson eilen & pakko myöntää että pidin myös tuosta viihdeohjelmasta. Onhan siinä koko pitkä draaman kaari kun toiset jotka luulivat osaavansa laulaa lähtevät itkien.. ja toiset taas iloitsevat päästessään jatkoon & sitten on vielä näiden 'ilkeiden' tuomareiden reaktiot vielä yksi seurattava mielenkiintoinen asia.. No nämähän olivatkin jo tuttuja asioita entisestäänkin.. Esiintyvät ihmisethän tuon ohjelman tekevät ja ainakin eka jakso oli myös jollain lailla melko huvittava ja näin myös viihdyttävä. Myös tuo poikkeus Idolsiin nähden sekä tuomareiden jatko-ohjelman että ikärajoitusten poiston myötä on hyvä lisä.

Jäi mieleen eka jaksosta tuo Elton Johnia laulava nuori poika paitsi melkoisen hyvästä lauluäänestä etenkin hänen perheestä jossa kaikki näyttivät kutakuinkin samasta muotista veistetyltä ! xD Olivat meinaan sen verran samannäköisiä.. =P "Homo-Elvis" ja meiän kylän mummo olivat aika koomisia kans.. ja katsoin itsekin heti et ihme jossei tuo poikaryhmä pääse jatkoon.. joka pisti tuomarit eka kerta taputtamaan & menihän se kans. Mielenkiinnolla odottaen siis jatko-osia, pakko myöntää siis että aion jatkossakin tuota ohjelmaa seurata..

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus