Yksi uusi juttu !

  • Toni

Nimittäin uusin kirjaston kirjat & musiikit ensimmäisen kerran kotikoneelta käsin eli verkon kautta. Onhan tämä ollut mahdollista täälläkin jo jonkin aikaa, mut eipä vaan ollut vielä moiseen tottumukseen opetellut. No nyt kun se tuli tehtyä ensimmäisen kerran, tulee varmasti tarvittaessa jatkossakin uusittua tuotteet tällä tavalla.

Pelasin tänään ulkomaille tota käynnissä olevaa Venäjä-Italia peliä Italian tasoituksella +5,5 maalia sekä sinkkuna että järjestelmiin. Aika hyvältä näyttää, peli on yli puolessa välissä ja yhä 0-0 eli jotta veto osuisi Italia saa hävitä vielä 5 maalilla koko pelin. =) Miksi päädyin tähän ratkaisuun ? No jotenkin tuntui että tämä voisi olla se ns. harjoituspeli Venäjälle tässä vaiheessa kohti kovempia pelejä. Jotain pientä asennevammaa aavistelinkin ja sitä perinteistä yhtä huonompaa peliä nyt tähän vaiheeseen. Ja aavistin myös sen että Italia perustaa pelinsä kovaan puolustamiseen. No saivatpa Venäjä jo yhden maalin, mut empä oo vielä kovin huolestunut =P

Mut nyt lenkille !

Kirjoituskoneeni =p
Kirjoituskoneeni =p

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus