Perinteinen vapaapäivä.

  • shiwan8

Yleisön pyynnöstä:

Ja taas. Pitkissä vapaissa kaikessa hienoudessaan 1 helvetin iso ongelma. Kaikki muut on järjestäen töissä. Tästä seuraa tekemisen puutetta. Sitten jokainen voi miettiä missä suht. ongelmattoman elämän omaavalla alle kolmekymppisellä ajatukset liikkuu kun on tuntitolkulla luppoaikaa käsissä.

Tänään oli taas sellainen olo että olis voinu ottaa muutaman oluen, pelailla lätkää jos onnistuis ujuttautumaan sopivan äijämäisen muijan kämpille, ruokaa laittaessa tuikata sitä tiskipöytää vasten ja toistaa tarvittaessa. No pöperöt on syöty, lätkää ei jaksanu pelata ja se tiskipöytää vasten pyllistävä hehkeä kaunotar puuttuu kuvioista. Pitäisköhän sitä lähteä tänään riivaamaan emäntiä kuppilaan tai alkaa soittelemaan tutuille? Tuurilla sais limpun lisäksi vielä aamupalaakin. Tähän sopii melkein se Matin "pilluhan se on mielessä mutta hypätään nyt ensin".

Noh jos tyytyis menemään iltapuntille hikoilemaan ja harkitsis asiaa sen jälkeen. Veikkaan että poimin matkalta joltain pitsanpolkijalta roiskeläpän ja katson jotain elokuvaa jossa miehet vetää toisian läskeihin huolella enne grande finalea jossa tulee perinteisesti joku älyväpää nintendoukon kung-fu liike joka suunnilleen räjäyttää universumin. Jep. On se vaan niin että naiset on kivoja mutta kyllä taistelija katselee kuitenkin valmiin piparin puutteessa mielummin sankaritarinoita kuin lähtee vonkaamaan jotain pubiruusua kämpille juomaan mun viinat ja tuottamaan viskibassoa montusta joka näyttää, haisee ja maistuu tuhkakupille.

No, pidetään optiot kuitenkin avoinna.

Kirjoitettaessa soi ensin Orjatar ja sitten Sotureille.

3 kommenttia

Nina

3.5.2007 21:26

On se äijä!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shiwan8

3.5.2007 21:32

Sitä saa mitä tilaa. :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus