Skriivaa Ku Riivaa

Virallinen Skriivaa Ku Riivaa -blogi. Täältä löydät uusimmat battlet, tapahtumat, SKR-uutiset + kaikkea spessua!

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on s-molli.

Skriivaa Ku Riivaa 1-vuotisjuhlat 7.12  1

Skriivaa Ku Riivaa startattiin viime vuoden joulukuussa Kaarinassa, ja nyt täyteen tulevan vuoden kunniaksi palaamme takaisin Kaarinan Old Texasiin vuoden kovimman battlekortin kera!
Tällä kertaa luvassa on viisi viihdyttävää battlea, joista jokaisessa on ensimmäistä kertaa 3 puolentoista minuutin rundia, jotta räppärit pääsevät näyttämään lyyriset kyntensä entistäkin tarkemmin. Silkkaa huippubattea ja tykitystä siis tarjolla koko ilta!
Matsit: Rivo vs Toneboe
Keijo Usum vs Rabi
Karo vs Misty Bee
Ironine vs Kajo
Santeri vs Nikke Ankara
Tapahtuman facebook sivut: https://www.facebook.com/events/535923169835345/

Odotellessa voit vaikka tsiigailla viimeisimmät SKR-battlet



Videot viime Kaarinan tapahtumasta

Hyvää kesää SKR-fanit ja kaikki! Nyt on ekat festari-battlet vedetty ja uutta tapahtumaa taas kiikarissa tottakai ;)
Odotellessa battlematskua Seinäjoki Hiphop Festival- tapahtumasta kannattaa tsekata videot kesäkuun Kaarinan tapahtumasta, jos ne ovat jostain syystä jääneet näkemättä. Illassa nähtiin nimittäin kaksi varsin kovaa battlea, joista ensimmäisessä Rivo kohtasi 2sen ja miehet tarjosivat paikallaolleelle yleisölle erittäin tasaisen ja viihdyttävän kamppailun :

Illan pääottelu on ehdottomasti myös tarkastamisen arvoinen, sillä siinä on mukana liigan ensimmäinen naispuolinen räppäri Karo joka kohtaa SKR:n toisen perustajan Kajon. Sen lisäksi kyseessä on historian ensimmäinen sisarusbattle! Hullunkurista ja viihdyttävää kamaa olikin tarjolla, joka sai yleisön hurmokseen :

eiku tsekkaamaan!! peace


SKR Seinäjoki Hiphop Festivaaleilla!

SKR Seinäjoki Hiphop Festivaaleilla la 20.7! Matsit vihdoin valmiina ja kovaa tykitystä taas luvassa! Ensimmäisessä matsissa katsojien kestosuosikki Toni kohtaa Helsinkiläisen Santerin, joka voitti ensimmäisen battlensa äänin 3-0. Helpolla ei tule siis kumpikaan miehistä pääsemään!
Toisessa matsissa vastakkain vaihdosta palannut Ironine, joka on voittanut molemmat matsinsa liigassa tähän asti ja tekee nyt paluun liigaan puolustamaan asemaansa. Ironine saa vastaansa Toneboen jolta niinikään on totuttu näkemään pelkkiä vahvoja esityksiä liigassa. crazy shit jou
http://www.seinajokihiphopfestival.fi/


Skriivaa Ku Riivaa-blogi avattu!

Suomen ensimmäinen kirjoitettujen rap-battlejen liiga Skriivaa ku Riivaa startattiin Kaarinassa viime vuoden joulukuussa. Siitä asti tapahtumia on järjestetty kuukausittain ja kaikista battleista julkaistaan aina video SKR:n youtube-kanavalla.
Nyt on siis avattu virallinen SKR-blogi josta löydät helposti uusimmat tapahtumat, battlejulkaisut, tiedotteet plus paljon muuta! Kysymykset, kommentit, palautteet ym ovat enemmän kuin tervetulleita ja vastaamme niihin parhaamme mukaan.
Pidä siis itsesi ajan tasalla liigan tapahtumista seuraamalla blogiamme ja kerro kaverille kans! Hyvää kesää toivottaa SKR!!
Tässä vielä muutamia klassikkobattlejamme katsottavaksi seuraavia odotellessa: