Eka päivä yrittäjänä ohi!

19.8 päivänä perustin ihan oman ensimmäisen toiminimen! Olen ylpeä henkiöistä, ketkä on auttanut minulle yrityksen perustamisessa, ja sen toiminassa! Kiitän paljon niitä, juuri puhun sinusta! :)

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on menestys.

Nuoren yrittäjän mielenkiintoinen konferenssi ulkomailla!  1

Nuoren yrittäjän ensimmäinen konferenssi ulkomailla!

En ikinä uskoisin, että yrittäjyys lähtee kasvamaan niin nopeasti pelkästään verkostoitumalla, vaikka liikevaihto ei ole vielä mikään iso, mutta verkostoituminen on tärkein asia alku- yrittäjyydessä!

Jos ei ole verkostoja, yritys ei elää... varsinkin minun oma.

Tällä hetkellä hauskin juttu on yrittäjyydessä, on juuri verkostoituminen!

Ilman verkostoitumista:

- En olisin tutustunut yrittjäjiin ja uusiin ihmisiin

- En olisin saanut kutsuja tapahtumiin

- En oisin saanut toimiston veloituksetta

- En olisin saanut oman ensimmäisen työharjoittelijan

- En oisin kansainvälistynyt

- En saisi matkat Gran Canarialle veloituksetta

- Enkä saiskaan päästä konferenssiin, enkä tarvikkaa maksaa siitä senttiäkään!

Konferensseja Suomessa on ollut minulla paljon, ja ne kaikki olivat mielenkiintoisia ja tosi hyviä, mutta nykyinen konferenssi on aivan upea!

- Nimittäin seuraa omaa unelmasi, ja tee siihen eteen duunia, äläkä pelkästään unelmoi!

Konferenssin paikka! Hotelli: Lopesan Costa Meloneras hotel
Konferenssin paikka! Hotelli: Lopesan Costa Meloneras hotel

Uskalla ja opi! Näin sulle kertoo 17-vuotias nuori, joka asuu Suomessa noin 5 vuotta, ilman isompaa kokemusta, ja itsenäistyy jo 16-vuotiasta lähtien!

Kunhan uskallat, niin menestyt elämässä!

Kiitoksia teille kaikille, ketkä uskovat ja auttavat minun menestymiseen! Thank to you all!

Henkilö, joka perusti konferenssin: Hans Jorgen Lysglimt Johansen
Henkilö, joka perusti konferenssin: Hans Jorgen Lysglimt Johansen

Artjom Totsenoi


Nuoren vinkit menestymään ajattelemalla!  1

Hei!

Olen Artjom ''Artsi'' Totsenoi 17-vuotias yrittäjä, olen jo noin 3 kuukautta yrittäjänä, enkä vieläkään mennyt konkkaan, minun yrittäjyyden aikana on tapahtunut myös omia henkisia onnettomuuksia, jotka saisivat ehkä lopettamaan koko toiminnan, mutta en antanut periksi, ENKÄ ANNA!

Olen tällä hetkellä ulkomailla, ja haluaisin jakaa tosi hyviä vinkkejä myös muille ihmisille, jotka haluavat helpolla ajattelemaan positiivisesti, ja siinä voit juuri menestyä!

1. Sinulla pitäisi olla unelma, että pystyisit herämään aamuisin.

- Hanki itsellesi jotain mielenkiintoista, mistä pidät, mitä ajattelet, mitä haluat, tai vaikka mistä unelmoit? Se unelma voi olla fyysinen, tai vaikka henkinen. Tietysti unelmien eteen on tehtävä työtä.

2. Kaikki voivat nähdä sinut, miltä sinä näytät tai miten käytäydyt, mutta harvoin ihmisistä näkee sen, mitä sinun sisällä oikeasti on.

- Toisen ihmisen ulkonäön, tai käyttäytymisen perusteella voit vaikka rakastua, tai ehkä hermostua, mutta oikeasti et voit ikinä etukäteen tietää kuka se ihminen oikeasti on.

'' Artsi: Itse käytäydyn ihmeellisellä tavalla ulkona kavereiden kanssa tahalteen, ettei jokainen edes pystyisi kuvittelemaan, että olen oikeasti yrittäjä. Nuorten melkein samalainen lause: You know my name, not my story ''

3. Sinä olet se, mihin sinä uskot.

- Usko on kuin sinun elämän sääntö, niin elät sääntöjen mukaisesti.

4. Köyhyys - se ei ole rahojen tai tavaroiden puute, se on tajuunnan puute.

'' Artsi: Minä en ole köyhä, maksan hikiseen laskuja itse, asun vanhemmilta erikseen, 3 kuukauden kuluttua asun ihan itsenäisesti... mutta silti tiedän mitä teen tulevaisuudessa, siksi en ole köyhä. ''

5. Ajatus sinun mahdollisuuksista, onkin sinun mahdollisuus.

- '' Artsi: Ajattelin rakentaa ainutlaatuisen 3,3 metrisen polkupyörän -tein sen, olen hankkinut mopoja, kevareita ja auton - onnistuin, perustin yritystä - perustin, pääsin amiksesta - kohta on mahdollisuus päästä, olen pysäyttämätön yrittäjä - sinne on vielä pitkä matka''

6. Voi aina syyttää toisia ihmisiä jostain asiasta ja olla surullinen, ja voit vaikka herää aikasemmin muita ihmisiä ja yrittämään panostamaan menestymään.

- Älä nuku päivän pitkin, herää aikaisemmin muita, ja keksi itsellesi tekemistä, et kadu sitä.

7. Unelmat muuttuvat todeksi, kun ajatukset kääntyvät teoiksi.

- Aina voit unelmoida, mutta tekemättä mitään se on sitten vaan unelma, tee jotain sinun unelman eteen, niin varmasti sitä saat!

8. Jokainen päivä kun olet vihainen - punerra, treena, nosta painoja, urheile. Se on hyödyllisempi, kun vaan huutaa toiselle ihimiselle, tai selvittää riidan.

- Jos vaikka vaimo tai mies, vanhemmat, paras kaveri tai työpartneri on sinun kanssa riidoissa, aina fiksumpi ihminen on se, joka unohtaa sen riidan. Viha on meneisyys, mikä on sitten tulevaisuus? Päätät vaan sinä itse!

9. Joskus, onnellisuuden takia sinä joudut taistelemaan jopa itsesi kanssa.

- Jos jotain painaa mieltä, jos meneisyys on vieläkin mielessä, jos jokin on pielessä, muuta sen.

- '' Artsi: Minä itse taistelin itsesi kanssa tosi kovasti, jopa vakavasti... Olen tulokseen ihan tyytyväinen, koska pääsin muuttumaan monta kertaa, ja pääsin kokeilemaan vähän kaikkea. Minä olen vielä pitkällä onnellisuudesta, joten kerron sulle, aloita taistella nyt! Se vaatii vuosien taistelun!

10. Tärkeintä on löytää sellasta ihmistä, joka katsoo tätä elämää samalla tavalla kuin sinäkin.

''- Artsi: Tätä henkilöä voi löytää, mutta se itse henkilö voi olla yksi miljoonasta. Minä olen vielä nuori, joten kyllä sitä joskus löydän, mutta tajuan sen jo nyt, ilman tätä henkilöä on vaikeeta olla.''

Valinta on sinun, mutta jokaisessa lausessa voit tehdä hiljattain itsenäisiä päätöksiä, niin kuin minäkin teen. Kokeile sinäkin, et menetä mitään!

Nyt on ensimmäinen päivä tammikuuta 2014! Se vuosi merkitsee minulle tosi paljon, niin sinullekin, uusi vuosi, uudet haasteet, uudet jutut, asiat vaikka mitä on tänä vuonna!!!

Kiitos kuin luit! Jos olet kiinostunut uusista vinkkeistä, niin seuraa meitä facebookissa tai twittissä, tai ota meihin yhteyttä!

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

nettisivu: http://artotek.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/artotektmi
Twitter: https://twitter.com/artotektmi

Artjom Totsenoi