Vaate- ja korutrendit - syksy/talvi 2013: osa 3

  • Riikka_Taika-korut

Kirjoittaja: Riikka Vermas

1 ) PERINTEINEN SYKSYN VÄRI: VIOLETTI, LILA

Violetti on perinteinen syksyn väri. Taaskin se tulee ja säväyttää, kirkkaan lilana ja tummemman violettina. Se toimii hyvin sekä koko asun värinä että tehostevärinä. Violetti sopii hyvin useimmille meistä suomalaisista.
Se viestii värinä luovuudesta ja herkkyydestä. Sanotaan myös, että violetin kantaja on intuitiivinen ja nöyrä, hänellä on kyky ymmärtää ja kuunnella.

Korujen materiaalina käytetään violettia kristallia, nahkaa sekä violettia korukiveä, esim ametistia.

Kuva: www.taika-korut.fi
Kuva: www.taika-korut.fi
Kuva: New York Fashion Week street style, Adorn London
Kuva: New York Fashion Week street style, Adorn London

2) VUODEN 2013 VÄRI: VIHREÄ

Pantone valitsi Emeraldin vihreän vuoden 2013 väriksi. Varsinkin maailmalla sitä on näkynyt todella paljon. Me suomalaiset vielä vähän oudoksumme sitä, mutta hyviä vihreän sävyjä riittää meidänkin makuumme. Ihmissilmä itse asiassa pystyy erottamaan eniten juuri vihreitä värisävyjä.

Vihreä liitetään harmoniaan ja tasapainoon. Se on luonnon, rauhan ja pitkän elämän väri. Se on myös rakkauden ja huolenpidon väri. Se merkitsee itsensä ja toisten rakastamista. Vihreä parantaa ja hoitaa. Se myös lisää toivoa ja luottamusta. Vihreä rauhoittaa, rentouttaa ja virkistää. Sanotaan myös, että vihreästä pitävät ihmiset ovat itseensä luottavia, päättäväisiä ja pyrkivät sitkeästi päämääriinsä.

Koruissa materiaaleina käytetään vihreitä jalokiviä kuten emeraldia, vihreää kristallia sekä vihreitä korukivia, kuten aventuriiniä. Muista materiaalista voi todeta vihreän nahkan.

Kuva: www.taika-korut.fi
Kuva: www.taika-korut.fi

3) SUOMALAISTEN SININEN

Kuva: Andiata
Kuva: Andiata
Kuva: www.taika-korut.fi
Kuva: www.taika-korut.fi

Myös sininen on syksyn väri. Sähkönsininen tulee rytinällä. Viimeksi se oli muodissa parikymmentä vuotta sitten. Silloin joka toinen suomalaisnainen käytti väriä myös ripsivärinään.

Jos sähkönsininen tuntuu liian raflaavalta, voi valita Navy Bluen, hyvin tumman sinisen, laivastonsinisen. Se on loistava väri meille vaaleille suomalaisille.

Värinä sininen viestii luottamusta, rauhaa ja järjestystä. Sininen rauhoittaa ja viilentää. Se on myös totuuden ja korkeamman älyn väri. Tumma laivastonsininen yhdistyy usein auktoriteetteihin. Siniseen pukeutuvien on sanottu olevan rauhallisia, luotettavia ja järjestelmällinen.

Väriterveisin

Riikka Taika-koruista
riikka@taika-korut.fi

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus