Koiran sovituskoppi

  • Sanna

MIKÄ??


Oletko koskaan törmännyt tälläiseen? Kyllä, meillä on pienille koirille ihan oma "sovituskoppi". Siinä on helppo sovitella vaatteita ja asusteita. Kaikki vaatteet ja asusteet ovat vielä käden ulottuvilla.

Meille saapui alku kuusta tälläisiä harvinaisuuksia. Suomalaista käsityötä, Sastamalasta. Pehmeää lampaan nahkaa, herkullisia värejä ja tietty timskuja ;) Otettiin alkuun ihan pieni erä, pieniä kokoja ja katsotaan kuinka nämä otetaan vastaan. On puolikuristavaa ja tavallista mallia, sekä yhteensopivat ihanat hihnat. Hihnojen käsiosat ovat väreineen yhteensopivat pantojen kanssa.




Kuka on PAULI? Se on tuo valko-musta Kiinanharjakoira. "Mammanmuru" sai oman malliston ;) Molemmat sekä Pauli, että Kille ovat täällä Storella "töissä" päivittäin. Pauli on kova puhumaan ja näyttelemään taitojaan portin takana. Pyytäessä saa tehdä lähempääkin tuttavuutta. Pojat eivät kuitenkaan saa pyöriä ympäri Storea, vaan ovat tosiaan portin takana, omalla puolellaan :)

Tervetuloa katsastamaan! <3

Kirjoitettaessa soi Katy Perry, Juicy J - Dark Horse

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus