Some&More Store

Äidin ja tyttären haave omasta yrityksestä. Suuria unelmia tehdä sitä mitä rakastaa! Nyt tai ei koskaan, KAIKKI pelissä. Some&More on naisten ja pikkukoirien Store, jonka perustimme kesällä 2013! Rakkaudesta muotiin ja koiriin.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on kotimainen.

Ostatko kotimaista käsityötä?  1

Suositko/Ostatko Suomalaisia tuotteita?Luomua?

Pauli-mallisto. Suomalaista käsityötä.
Pauli-mallisto. Suomalaista käsityötä.


Tasan yksi asiakas on "valittanut", kun verkkokaupan sivuilla ei lue, että mistä tuotteemme tulevat, millaiset työolosuhteet tuotteiden valmistajilla on, onko meillä ollenkaan suomalaisia tuotteita..........
Hmmm. Mielessäni kävi kysymys. Tiedätkö ITSE missä esim. kenkäsi...tai oikeastaan MIKÄ TAHANSA ympärilläsi oleva asia on valmistettu?? En tietenkään kysynyt ;) Enkä sen suuremmin vastannutkaan.

Aiemmin taidettiin mainitakkin,kun "kokeeksi" pääsimme tekemään yhteistyötä Suomalaisen pienen nahkapajan kanssa ja saimme upeita, uniikkeja mm. lampaan nahasta KÄSITYÖNÄ valmistettuja koiran pantoja- ja hihnoja.




Koirien kaulapantojen ja vaatteiden tekijöitä sekä itse kauppoja plumpsahtelee, kuin sieniä sateella. Kilpailu on kovaa. Millä erottua joukosta?
Me ollaan tuotu kasvomme ja koko yritys ihmisille ihmisinä. Meidän firman puhelimeen ei vastaa joku jostain, vaan minä tai äitini. Ollaan ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa liikeidea, jossa nainen, miksei mieskin, voi tilata itselleen sekä koiralleen tuotteita samasta paikasta. Meillä on uniikki Store ja erilainen verkkokauppa. Riittääkö se??

Just thinking about it ;)

<3: Sanna