Ensimmäinen koe

  • Tommi

Fysiikan koe takana. Huhhuh.. Aika loppui täysin kesken kokeessa. :D Kuuteen tehtävään piti vastata, 1:30 oli aikaa. Kolmeen olin vastannut, kun tuli kuulutus, että puoli tuntia aikaa. Neljäs tehtävä tulikin sitten tehtyä pikapikaa, viidenneksi valitsin lyhyen monivalintatehtävän (helppo ei silti ollut), ja kuudetta tehtävää sitten päkersin ajan loppumiseen asti. Olisin senkin saanut valmiiksi, jos aikaa olisi ollut vartinkin verran enemmän. Pahasti jäin heti kokeen alussa jumiin yhteen tehtävään pitkäksi aikaa, ennenkuin siitä selvisin. Jäi sitten aikaa puuttumaan lopusta. Noh, ihan hyvä numero siitä silti pitäisi tulla, mutta olisi tullut parempi jos olisin nopeammin saanut valmiiksi. Sellaista se on. :)

Huomenna kaksi koetta, mutta eivät ole niin kriittisiä. Tietokonetekniikasta saattaa tulla visaisia kysymyksiä, jos opettaja päättää tentata turhista asioista, kuten miten kaksi sukupolvea vanha prosessori on toiminut, millainen on sen arkkitehtuuri ollut.. Katsoo nyt, tämän päivän kun sitä vielä lukee..
Toimisto-ohjelmista on se toinen koe, ei pitäisi olla hirveän vaikea.

Niin sitä koulu menee, ensimmäinen jakso on melkein ohitse jo! :) Ensi viikko onkin hieman löysempi, osa kursseista kun on loppu jo silloin.

Muita uutisia, treffit tiedossa tällä viikolla vielä! Ihan tutustuminen tosin, että katsoo nyt tuleeko mitään vai ei, deitti-ilmoitukseen vastasin Suomi24:ssä. Kuitenkin, ensimmäiset viralliset treffit Seinäjoella.

Kirjoitettaessa soi Savatage - One Child

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus