CV

  • Tommi

Kesätyönhaku.. Se aika vuodesta. Ensimmäistä kertaa elämässäni sellaista hakemassa vakavissani. Ammattikoulussa jaoin vuoden ympäriinsä Turkulaista, siitä tuli tarpeeksi rahaa kun vielä silloin asuin kotona. Kun valmistuin, jäin kesätöihin samaan paikkaan, kuin missä olin töissäoppimiskauden. Ja seuraavana vuonna olinkin jo pysyvässä työsuhteessa, joka jatkui viime vuoden loppuun asti, kunnes muutin Seinäjoelle. Joten, tämä kesä on ensimmäinen kunnollinen kesätyöpaikkani. Tämä päivä meni pitkälti CV:tä pakertaen, tyhjästä senkin teon aloitin. Melko tyytyväinen olen kuitenkin lopputulokseen, mutta se olikin vasta töiden alku. Sitten kävin läpi kaikki Rekrytointimessuilta saamani kontaktit ja käyntikortit, ja karsin paikat jotka olivat ehdottomasti liian kaukana. Sitten vain vino pino hakemuksia matkaan, ehkä yksi niistä kantaa hedelmää. Ensi viikolla jos kävisi rekistöröitymässä kaikkiin Seinäjoella toimiviin henkilöstönvuokrauspalveluihin. Mielenkiintoista. :)
Nyt on kuitenkin työnhaku tältä päivää ohitse, ja hyvä niin.

Muuten tämä päivä meni pyykkiä pestessä, ja Battlestar Galactikan 3 season loppuun katsoen. Jonkin verran pyykkiä on vieläkin kuivumassa kuivaushuoneessa, jos kävisi nekin hakemassa vielä tänään pois.
Jääkaapissa on melkein litra maitoa, joka vanhenee tänään.. PANNUKAKKUILTA! :)

Kirjoitettaessa soi A Perfect Circle - 3 Libra's.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus