Kiirettä pitää!

  • Tommi

Tämän olisin kirjoittanut jo eilen, mutta kun ei ehtinyt! Tässä kuitenkin keskiviikosta hieman.
Keskiviikkona baarissa! Oikeastaan sain siinä kuuden maissa viestin luokkakaverilta, että olenko tänään menossa mihinkään, ja kutsui sitten minut kämpilleen aloittelemaan. Mikäs siinä, ei mitään muutakaan ohjelmaa! Aluksi katsoin kartasta, että paikka on aivan toisella puolella Seinäjokea, ei mitään toivoa sinne päästä pyörällä! Sitten muistin, että kyse on Seinäjoesta, ei Turusta. :) Paikka löytyi, melkoisen eksymisen jälkeen. Hyvin meni, kun tämä luokkakaveri soitti, että missä menen, niin vastasin olevani tällä hetkellä pienellä polulla keskellä metsää. Melkoinen saavutus, ottaen huomioon että "oikea" reitti hänen luokseen kulki kaupungin läpi. :D Hyvin sinne pääsin, ja se metsäreitti oikeasti oikaisi. Olin yhdessä risteyksessä jatkanut suoraan, kun piti jo kääntyä, tuli pari kilsaa ylimääräistä ennenkuin seuraava silta tuli vastaan.
Noh, perille pääsin. Alun perin oli muitakin pitänyt tulla, mutta lopulta siellä olin sitten minä vain ja luokkakaveri. Kyllähän siinä hetken oli hieman outo olo, mutta äkkiä se siitä lähti, kun ensimmäiset siiderit korkattiin! Luokkakaverin tyttöystäväkin tuli pian paikalle ystävänsä kanssa, olihan meitä siellä sitten 4 jo! Ihan hauskaa oli, ja sieltä jatkettiin Onnelaan. Siellä viivyin valomerkkiin asti, oli pari muutakin luokkakaveria siellä sitten, oli ihan mukava pieni porukka jo. Ketään en vain saanut edes loppuillasta vedettyä tanssilattialle, joten kävin sitten siellä yksin pyörähtämässä reilun puolen tunnin verran. :)

Torstaina sitten heräsin tunnin myöhässä, ja saavuin kouluun vasta kymmeneksi. Yhdeksältä olisi alkanut tunnit, mutta mitään en menettänyt, toimisto-ohjelmia käytiin läpi, edellisen tunnin kertausta. Opettajakaan ei tainnut huomata että saavuin vasta tuolloin, ainakin täydet paikallaolomerkinnät sain. :) Krapulaa ei ollut oikeastaan lainkaan, eikä kauheasti väsyttänytkään. Oli onnistunut ilta keskiviikkona! Kaulurin tosin hukkasin loppuillasta, ennen Onnelaan saapumista.. varmaan siinä vaiheessa kun taksista nousimme. Kävin torstaina ja perjantaina taksiaseman löytötavaroissa katsomassa, mutta ei näkynyt. Harmillista, se kun oli oikein kunnollinen ja lämmin, mallia SA-INT. :)

Kirjoitettaessa soi a Perfect Circle - What's Going On

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus