TI-89 Titanium Ebaysta, päivitys

  • Tommi

Torstaina se saapui! Ikioma Texas Instrument TI-89 Titanium! Tästähän mainitsin jokunen aika sitten, että sellaisen huusin Ebaystä, ja nyt se saapui Suomeen. Pikaisen tarkistuksen jälkeen voin ilokseni sanoa, että kauppa oli onnistunut! Laskin on hyvässä kunnossa, ja toimii. Ainoa miinus tulee siitä, että paketista jäi puuttumaan laskin - laskin yhteyskaapeli, vaikka se valokuvassa olikin. Tämä ei kuitenkaan ole mitenkään suuri miinus, joten annoin myyjälle positiivisen merkinnän Ebayhyn. Jos joskus haluan antaa laskimeni yhtyä toiseen laskimeen, luotan siihen että toinen laskin tuo tarvittavan piuhan mukanaan. (Toisin kuin "oikeasti".) Tietokoneen ja laskimen väliin tuleva piuha sentään oli mukana, se se tärkeämpi onkin. Muuten paketissa olikin kaikki: Laskin, ohjelma-CD, manuaali, USB-piuha. Paristotkin olivat paikalla.

Nyt olen Ebaystä ostanut kahdesti. Tämä laskin, sekä pari kirjaa jotka menivät samassa paketissa. Kumpikin ostos oli onnistunut, ja tavarat saapuivat turvallisesti perille. Pitääpi vastaisuudessakin muistaa Ebay, kun tulee tarvetta tehdä investointeja. Dollari on halpaa, ja palvelu toimii. :)
Uutena tuo laskin olisi maksanut sen 230e. Käytettynä sellaista ei Suomesta löytynyt. Nyt maksoin laskimesta postikuluineen sen 134$, eli ~94e. Tosin nyt manuaali oli odotetusti englanniksi, vaikka Suomesta ostettuna manuaali kuulemma on käännetty.
Noh, olen tyytyväinen!

Päivitys: CD:llä on näemmä manuaali suomeksi kuitenkin.

Kirjoitettaessa soi Muse - New Born

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus