Tylsää!

  • Tommi

Niin se on viikko taas vierähtänyt. Perjantain ohjelmasta kirjoitinkin jo, voisin vain lisätä sen verran, että perjantai oli erittäin mukava päivä oikeastaan. Paljon mukavaa puuhastelua. :) Lauantai oli sellainen kotipäivä, jolloin aamulla oli vain mukava makailla sängyllä puolisen tuntia, silmät kiinni, ja kuunnella sadepisaroiden tippumista ikkunalaudalle. Ihmeen rauhoittavaa ja rentouttavaa ääntä pitävät. Siihen pitäisi vierelle vain saada joku muukin.. :)

Muuten meni lauantai kotona. Civilization 4 tuli pari peliä pelattua, sitten syventymistä matikan ja fysiikan tehtäviin. Siinähän se päivä sitten menikin! Oikeastaan olin ihan tyytyväinen, matikka nyt meni ihan OK, ei siinä mitään ihmeempää (vielä näissä perusasioissa ainakaan), mutta siitä olen tyytyväinen että vihdoin taisin fysiikassa hoksata sen mitä opettaja taululle piirsi. (Huom, ei opettanut, hän vain kävi asiat pikavauhtia läpi, oletti että on kaikille tuttua asiaa, ja kun pyysin että hieman selventäisi, laskisi toisenkin esimerkin, niin vastasi vain että ei pysty, liian kiire aikataulu.) Nyt sitten kotona läksyjä tehdessä, ja rauhassa kirjaa lukien, sen taisin tajuta vihdoin. (Heittoliikkeen mekaniikkaa.) Hyvä olo tuli. :) Siinä vaiheessa oli kello jo päälle 22:00, ja vielä oli yksi (pitkähkö) tehtävä laskematta. Päätin suosiolla jättää sen huomiseksi (täksi päiväksi), ja lähteä ulos Onnelaan! Ei sitä oikein muutakaan tekemistä keksinyt. :D Jotenkin vain oli hieman latistunut tunnelma koko illan.. en ottanutkaan kuin yhden siiderin koko iltana, mitä nyt pari shottia "Leijona Pastilli Shottia" ennen Onnelaan lähtöä.
(Vinkki: Ei mitään kovin hyvää tavaraa. Piti kuitenkin kokeilla, kun sen Alkossa näin. Todellakin on vahvan makuista! Triplasti enemmän makua kuin niissä Leijona pastilleissa. En tiedä, miten sen maun saisi siedettävämmäksi, ehkä pitäisi kokeilla sekoittaa johonkin?)
Noh, onnelassa oli tosiaan itsellä melko vaisu meininki.. ei oikein pystynyt panostamaan. Eipä sitten tullut edes tilannetta, jossa olisin päässyt kenenkään tytön kanssa juttelemaan, ja ketään tuttuja (luokkalaisia) ei paikassa näkynyt. Kasaripuolen tanssilattialla sitten heiluin melko suuren osan ajasta, tulipahan liikuttua. :)

Tänään sitten toinen kotipäivä. Taloyhtiön pyykkitupa oli näemmä vapaa, ei ollut lainkaan varauksia, joten tänään taitaa olla pyykkipäivä! Ensimmäinen koneellinen menossa jo, pian pitäisi käydä tyhjentämässä.

Lisäys 15:15
Pyykinpesun mystiikkaa! Miten on mahdollista, että jos yksi pestävistä vaatekappaleista on pussilakana, niin kun pyykit poistaa pesukoneesta, joka ikinen muu vaatekappale, sukista paitoihin, on ajautunut pussilakanan sisään? :D

Kirjoitettaessa soi Savatage - Castles Burning

2 kommenttia

_-angel-_

20.1.2008 21:57

Se vaan on niin.. Toinen asia on se et miks pesukone syö sukkia ? Elääkö se kenties sukilla ja kokee jotenkin perverssiä mielihyvää siitä kun omistaja kiroaa puuttuvaa sukkaansa ? Mystistä..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus