Vapaapäivän ohjelmaa.

  • Tommi

Siivota pitäisi. On taas astioita hieman kertynyt tiskialtaaseen, olisi korkea aika hieman niiden pinoa pienentää. Jos vielä läksyjäkin jaksaisi tehdä.
Tuossa 12-13 välissä olisi tarkoitus käydä vielä terveydenhoitajalla, jotta antaisi lähetteen laboratoriolle. Olisi taas aika käydä testauttamassa sukupuolitaudit, etten Turusta mitään ole mukanani tuonut. :) Ei ole mitään aihetta epäillä, että jotain olisi, eipä noita kumppaneitakaan ole ollut kuin yksi sitten tyttöystäväni, mutta onhan se mukava aloittaa elämä täällä Seinäjoella varmasti puhtaana. Eli perus Klamydia ja HIV testit tarkoitus ottaa.

Turussa oli tämä testi kyllä järjestetty esimerkillisesti, sitä varten oli oma siipensä oikein, jonne sai kävellä aivan ilman ajanvarausta. Lyhyt haastattelu, ja sitten samantien testit. Ilmaistakin oli. Noh, seinäjoki on sen verran pienempi paikka, että täällä ei ilmeisesti ole ollut resursseja sellaiseen, ja pitää tosiaan terveydenhoitajan kautta käydä.
Ensimmäisen (ainoan) kerran kun Turussa tuolla klinikalla kävin, (silloinkin ihan varmuuden vuoksi, hieman sen jälkeen kun tyttöystäväni olin löytänyt), niin jännitti siellä käyminen melkoisesti.. Ajattelin että mitäköhän muut siellä odotussalissa istuvat nyt minusta miettivät.. Mutta sitten vaihdoin näkökantaa ja suhtautumista. Enhän siellä olisi käynyt, ellen olisi vihdoinkin päässyt harrastamaan seksiä! Ei minulla ollut mitään hävettävää siellä, ylpeä ennemminkin voin olla, kun teen velvollisuuteni ja varmistun että kaikki on kunnossa.

Koska SINÄ kävit viimeksi tarkistuttamassa itsesi, että kaikki on kunnossa? Luulo ei ole tiedon väärtti. Testeihin vain!

Lisätty 15:00 tienoilla.
Terkkarilla käyty, ja samantien testeissäkin. Melko nopeaa toimintaa, ei ollut pitkiä jonoja ja kaikki sujui hyvin. Terkkarista ei ehkä kaikkein parasta kuvaa jäänyt.. :D Tämä tuntui olevan siinä päälle 50-vuotias nainen, ei oikein vakuuttanut. Tuntui, että hän siellä se häveliäs oli, puoliääneen melkeinpä sanoja nieleskellen koetti jotain kysellä, että "oliko kyseessä vakikumppani vai yhdenyön". Siis mitä ihmeen kyseessä.. Missä kyseessä? Sitten viime testien? Hänellä ei ollut mitään tietoa koska viimeksi testeissä olin käynyt, eikä hän sitä kysynyt. Mitä ihmettä hän oikein halusi tietää? Kysymyksestä sai sellaisen kuvan, että hän ei itsekään tiennyt mitä hänen olisi pitänyt kysyä.. Mitään hän ei muistiin laittanut edes, hieman jäi epäammattilainen kuva, että hän omasta uteliaisuudesta tuonkin kysymyksen kysyi.
Noh, joka tapauksessa, tuo oli ainoa kysymys jota hän oikeastaan kyseli, antoi sitten lähetteen labraan. Olisi itse tarjonnut vain klamydiatestiä, piti HIV-testi itse kysyä että lisäisi sinne lähetteeseen. Hieman jäi huono maku käynnistä. Kysyin vielä, että pystyisikö hän lisäämään sinne testin, josta kävisi ilmi veriryhmäni. Tämä on jo pitempään minua askarruttanut, kun en sitä tiedä. Noh, hänen mukaansa toimenpide on täysin mahdoton, hän ei mitenkään voi sellaista lähetettä tehdä. Suositteli vereluovutusta jossa selviäisi. Noh, kuitenkin, lopputulos ratkaisee, sain lähetteet, ja kävin samantien labrassakin ottamassa ne. Ovatpahan alta poissa. Ainoa huono puoli on se, että pitää ensi viikolla soittaa tuolle terveydenhoitajalle, kuulemma tulokset hänelle menevät. Eivät siis minulle. Huono järjestely, mutta minkäs teet.
Onpahan tämäkin nyt alta pois!

Kirjoitettaessa soi Paul Van Dyk - Time of Our Lives

2 kommenttia

Tommi

18.1.2008 15:00

Niin sitä pitää! :)
Tulee itsellekin hyvä mieli kun voi varmasti sanoa olevansa puhdas!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus