Häpykarvatilannepäivitysyritys onnistui!

  • Walter de Camp

Haloo, täällä Berliini. Palasin seuraavana iltana suosikkikylpylääni, ja nyt siellä kuhisi naisia ja miehiä Eevan ja Aatamin asuissa (ennen syntiinlankeemusta).

Kun talvella kylpylän naisista vähintään 90 prosentilla häpykumpua peitti lämmittävä karvoitus, nyt keväisemmässä ja kesäisemmässä tilanteessa vähintään 80 prosenttia naisista on ajellut Venus-kugelinsa paljaaksi. Vanha sanonta talviturkin/talvipalttoon riisumisesta/pois heittämisestä tarkoittaakin siis tätä.

Mainittakoon, että kylpylässä oli melko paljon "saksalaisia" rintoja, joten Die Partein (Puolueen) huoli niiden sallimisesta jatkossakin on aiheellinen.

Ja yhdellä hyvin kauniilla pienellä vaaleatukkaisella naisella oli täysin koskematon, hyvin pörheä musta häpykarvamätäs. Punkkaudella 70-luvun lopulla The Slits (Raot) -nimisen, vieläkin esiintyvän tyttöbändin laulusolistin ideana oli vilautella kainalokarvoja (ja pikkuhousuja). Se käynnisti jonkin aikaa kestäneen naisten kainalokarvabuumin. Olisi ihanaa jos se muoti tulisi takaisin.

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi