LOBOn uusi Farm-menu ei ole syntynyt keittiössä, vaan saappaat kirjaimellisesti mullassa.
Bistro Miljööstä tutun Ari Zerzan uudessa gastropubissa keskitytään laadukkaaseen ruokaan, hyvään juomavalikoimaan ja aitoon palveluun.
Herkullinen ruoka kruunaa täydellisen kesäpäivän.
Turun Kauppatorin laidalla sijaitseva Buru yhdistää teppanyakin, hotpotin, BBQ:n ja sushin saman katon alle.
Riesling-viikkoja vietetään Bistro O mat Hakaniemessä 12.-25.5.
Hybridigastropubiksi itseään tituleeraava Tap & Table avasi ovensa Kaivopihalle.
HEDARI on autenttinen ja henkilökohtainen podcast. Teemme jaksot meitä kiinnostavista aiheista, omasta arjestamme ja vieraista. Jutut vaihtelevat noloista jutuista kutkuttaviin salaliittoteorioihin ja välillä vaan ihmetellään elämää.