Nettideittailun kummallisuuksia.

  • creamice

Minulla on internetissä treffiprofiili. En pidä sitä salassa, kyllähän tässä iässä niitä verkkoja on heiteltävä jo vähän joka suuntaan. Lähinnä alunperin tein sen testimielessä, löytyykö sitä kautta ihmisiä. Ottaako kukaan yhteyttä? Miten niissä tilanteissa pitää toimia? Huomattuani, että sehän on oikeasti ihan hyvä tapa tutustua ihmisiin, siitä on tullut muutaman kuukauden aikana itselle tapa.

Kuitenkin jokunen asia nettideittailuun liittyen on herättänyt kummastusta. Tässäpä hiukan niistä. Osa ajatusksista liittyy tiettyjen palvelujen tarjoamiin vaihtoehtoihin, toiset taas ovat yleismaailmallisia. Joskus huomio kiinnittyy mitä kummallisimpiin juttuihin..

1)yli kolmikymppisen sukupuoleltaan miespuolisen henkilön nimimerkki on ”pojankoltiainen79”
Menikö minulta ohi jotain, vai onko yli kolmikymppinen mies vielä poika? Syytä miettiä nimimerkkivalintaa uudelleen. Lainaten ystäväni sanoja: jos mies yli kolmikymppisenä mieltää itsensä pojaksi, kannattaa miettiä miksi edelleen on sinkku.

2)nimimerkki ”jugi86” aloittaa esittelytekstinsä ”olen 25-vuotias kolli...”
Ei, et ole. Lyhyemmälläkin matikalla ikäsi saa laskettua oikein, varsinkin jos sen suhteuttaa omaan ikäänsä. Tai olisiko profiiliteksti syytä edes päivittää?

3)Kerrot olevasi ateisti, mutta uskonto on merkityksetön.
Ateismi on uskonnon kieltämistä. Toki myös sitä, ettei usko mihinkään, mutta silloin jos tunnustaudut ateistiksi, asia ei ole sinulle merkityksetön. Voit olla ”uskonnoton” jolloin asia on merkityksetön. Käsitteet kuntoon, ystävällisin terveisin TK.

4)Kirjoitat minulle viestin jossa lukee ”moi.”
Kivahan se on, jos minua lähestyy, hymyilen siitä ainakin vähintään pari tuntia. :) Joku oikeasti on nähnyt vaivaa lukeakseen profiilini ja mahdollisesti tykännyt siitä. Nähnyt vaivaa kirjoittaakseen... ...”Moi.” Anna nyt vähän enemmän siimaa hyvä ihminen! Ei tuosta saa vielä mitään irti.

5)Mieltymykseni eivät käy kanssasi yksiin ja en suostu heti kaikkeen mitä ehdotat. Loukkaannut minulle ja alat käyttäytyä huonosti.
..Taas niitä äärimmäisen hyviä hetkiä miettiä MIKSI olet sinkku. Ei, minä en halua ensitreffeillä kanssasi luonnonhelmaan harrastamaan ”pikkukivaa” tai ei, en halua harrastaa kanssasi jotain josta itse en pidä. Ei se ole minun vikani, että sinua loukkaa jos en pidä samoista asioista. Vaikka opiskelija olenkin, myöskään niin rahanpuutteeseen en koskaan joudu, että tekisin kanssasi jotakin rahasta..

6)Kaikki tuntuu menevän ok, toinen katoaa kuin pieru saharaan..
Kyllä siitä vähän tyhmä tunne tulee. Jää selityksettä missä meni vikaan, löytyikö parempi vai mitä tapahtui. Yleisiin kohteliaisuussääntöihin yleisesti luetaan toisten arvostaminen, edes sen verran että viitsii sanoa kiitos mutta ei kiitos. No, minäpä jatkan tässä loputtomassa viidakossa seikkailua. Toivottavasti nyt olet itse edes onnellinen. :)

ps. Tähän mennessä yksikään paidaton ylävartalo ei ole herättänyt kiinnostusta.. Suositan kokeilemaan kasvokuvia.

3 kommenttia

Bjørn

26.4.2014 23:12

Nämä eivät ole lainkaan kummallsia asioita, vaan oikeastaan kuuluvat nettideittailun vakiokalustoon. Tehokkaasti vain poistat kaikki creepyt viestit jotka tulveat ja piikität itseesi itsevarmuutta niin hyvä tulee!

Yksi asia, jonka näin asiantuntijana sanoisin, enkä halua että otat tämän väärin, on että oma asenne ratkaisee tässäkin. Sanot blogissasi, että "tässä iässä on heiteltävä verkkoja vähän joka suuntaan" ja "tein sen alunperin testimielessä" ja treffiprofiilissasi aloitat "Kai se on aika kohdata totuus." Nämä kaikki viestivät sitä, että pidät nettideittailua tynnryinpohjan kaivamisena, joten älä ylläty että ne syvimmät örkit sieltä sinua lähestyvät. Ilmoituksesi on kuin verta haialtaassa sellaisille ihmisille, jotka yrittävät käyttää toisia hyväkseen.

Treffi-ilmoituksesi otsikko on ihan kiva, mutta tuntuu kuin että olisit kirjoittanut kaksi ilmoitusta? Näin suomenkielisen internetin ainoana miespuolisena deittiguruna otin vapauden muokata ilmoituksestasi hieman kompaktimman (sekä poistin kaikki jossa dissasit itseäsi. Olet varmasti huikea tyyppi oikeasti.)

---

Olen iloinen ja helposti lähestyttävä höpöttäjä, joka usein ei jää sanattomaksi tai sormi suuhun. Olen 26-vuotias ja opiskelen teologiaa. Maisteriutuminen on kiikarissa, muttei vielä ajankohtaista.

Olen ristiriitainen persoona. Pidän ihmisistä, mutta viihdyn yksin. Rakastan musiikkia, silti kuuntelen sitä hyvin vähän. Pidän opiskelusta ja rakastan omaa alaani, silti gradu hiertää takaraivossa eikä etene. Tykkään olla oikeassa ja päteä, silti pidän siitä että toiset ovat minua viisaampia ja saan rehellisesti olla tyhmä ja kysyä. Haluaisin löytää itselleni läheisen ihmisen, silti haluan pitää kiinni omasta ajastani ja tilastani.

Pidän uusien ihmisten tapaamisesta. Ystäviä on paljon, toivottavasti olet valmis ottamaan vastaan myös heidät. Yksinkin voi olla, enkä kaipaa symbioottista elämää, mutta jonkinlainen kaipuu kuitenkin kaivaa.

Ulkonäkö harvoin on se, joka auttaa kun pää kolisee tyhjää. Jos olet sanavalmis ja utelias maailmaa kohtaan, voisin hyvinkin viihtyä hetken jos toisen seurassasi.

Jos kestät ristiriitoja, niin lisää minusta saat tietää kysymällä. Minäkään en osaa aina keksiä hienoja keskustelunavauksia, saa sanoa vaan että vaikutit kivalta.

---

Nettideittailu on iloista ja positiivista kunhan vain asennoidut oikein!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

creamice

27.4.2014 15:49

Hmmm. Tässähän voisi tehdä eksperimenttiä, muuttaako korjattu versio jotakin.

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus