Heat On

Kerromme blogissamme luteiden torjunnasta sekä keinoista hävittää luteet.

Luteiden lämpötorjunta

Ensimmäisessä blogissamme käymme läpi luteiden lämpötorjuntaa. Se onkin yrityksemme luteiden torjunta keino, joten meiltä löytyy paljon tietoa aiheesta. Toivottavasti hyödyt tekstistä!

Lämpötorjunnalla pääsee tehokkaimmin eroon luteista. Koko huoneiston lämpötorjuntaan tarvitaan ammattilaisten välineistö. Niiden avulla huoneen lämpötilaa nostetaan + 60-80 celsiusasteeseen noin 1-4 tunniksi. Lämmitysaikaan vaikuttaa huoneen koko sekä huonekalujen määrä ja laatu. Luteet ja kaikki niiden esiasteet eli nymfit sekä munat tuhoutuvat + 60 asteen lämmössä. Me hoidamme Heat On Oy:ssä luteiden torjunnan päivässä.

Lämpötorjunta on tehokasta, sillä sitä ei tarvita kuin yhden päivän ajan ja luteet ovat poissa. Luteiden myrkyttämiseen verrattuna se on huippunopea ja turvallinen tapa, joka säästää myös rahaa. Lämpötorjunnassa ei nimittäin huonekaluja tarvitse hävittää, vaan niissä piileskelevät luteet kuolevat saman lämpökäsittelyn aikana. Luteiden torjunta myrkyttämällä vie aikaa useita viikkoja, sillä myrkky ei tehoa kuin aikuisiin luteisiin, joten myrkytyskertoja vaaditaan useita, jotta myös nymfit ja munista kuoriutuvat yksilöt saadaan tapettua. Mikä pahinta, joudut jakamaan asuntosi luteiden kanssa monta viikkoa, vaikka myrkytyskäsittely olisi menossa ja hävittämään myös huonekalusi. Pahimmillaan myrkyttämiseen voi mennä useita kuukausia.

Tehokkuuden ja nopeuden lisäksi lämpötorjunta on myrkytön luteiden torjunta vaihtoehto. Se sopii hyvin myös allergisille, astmaatikoille sekä lapsiperheille ja kaikille jotka ovat huolissaan hyönteismyrkkyjen aiheuttamista vaaroista. Lämpökäsiteltyyn huoneistoon voi palata jo heti samana päivänä käsittelyn jälkeen. Nopeimmillaan lämpökäsittely on ohi tunnissa ja asuntosi ja huonekalusi ovat taas luteista vapaat. Lämpökäsittely on myös hyvin yleinen tapa maailmalla ja suurkaupungeissa, sillä luteet käyvät yhä vastustuskykyisimmiksi erilaisille myrkyille. Voit lukea lisää lämpötorjunnasta sivuiltamme.

Kirjoittaja:

Heat On Oy
Koskelontie 18, 02920 Espoo
045-69 64 820
Kotisivut