Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2006.

Mr Lotharin viikko 25/2006  2

Viikko 25/2006

Maanantai ja tiistai meni vesihiihdon ja jetteilyn merkeissä.

Keskiviikkona minä sitten suuntasin kohti Raumaa ja Raumanmeren Juhannusta. Matkalla pysähdyin kuvaamaan yhden uuden tytön ja sen jälkeen poimin vielä pari tyttöä matkaseurakseni limusiinin kyytiin.
Keskiviikko iltana ehdin vielä käydä tyttöjen kanssa Rauman Onnelassa jossa törmäsimme muutamiin minun tuttuihin, kahteen taikuriin, yhteen aikuisviihteen ammattilaiseen, yhteen lapsuuden ystävääni ja liutaan muita puolituttuja.

Torstaina alkoi sitten itse RMJ, oli vaihteeksi ihan mukava olla vain ja ainoastaan hengailemassa jossain tapahtumassa. Tosin keskiviikkona illalla mukaani osui yksi ihan näpäkän mallinen tyttö jonka kanssa harrastin seksiä limusiinissa samalla kun kaverini räpsi siitä kuvia ja osallistuipa kyseisiin seksileikkeihin tuon kaverini vaimokin lesboilemalla tuon tytön kanssa. Harmi vaan että kyseisiin kuviin ei ole julkaisulupaa. Myöhemmin yöllä oli sitten jatkojen aika ja taikureiden kanssa vertailimme hiukka eri tulen käyttö tekniikoita livenä ja katselimme nipun erilaisia filmejä esiintymisistä, yms.

Perjantaina törmäsin festarialueella yhteen ennalta minulle tuttuun tyttöön ja menimme limusiiniini, eikä aikaakaan kun olimme jo seksileikkien parissa. Kyseinen limusiini vierailu tapahtui siis keskellä päivää ja koko vierailu kuvattiin. Siihen videoon minulla on jo julkaisulupakin ja se tullaan siis näkemään osoitteessa www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php Myöhemmin perjantaina kävin sekoittamassa pakkaa oikein huolella ja tuloksena oli se että päädyin erään tytön kanssa limusiiniin jatkoille ja seksiksihän sekin vierailu sitten loppujen lopuksi muuttui. Keräsi muuten jonkin verran yleisöä kun tuo tyttö otti minulta suihin samalla kun minä siemailin shampanjaa limusiinin katolla selällään makaillen. Jossain vaiheessa paikan päälle tulivat myös taikurit sekä yksi maamme eturivin stand-up koomikoista. Jatkojen luonne ei juurikaan muuttunut ja niinpä limusiinilla pyörikin tällä kertaa videon puolesta live-esitys.

Lauantaina olin sitten todella väsynyt, sillä edellisten öiden unisaldot olivat alle 2 tuntia/yö. Taistelin kuitenkin koko päivän hereillä ja illalla/yöllä minä sitten läksin kolmen tytön ja yhden kundin kanssa saunomaan eräälle mökille. Saunominen kesti aina sunnuntai aamuun saakka ja siitä minä sitten ajelinkin kotiini parin pysähdyksen säestämänä. Kotiin päästyäni söin hiukka jäätelöä, grillailin ja nyt sitten väsyttää ihan sikana, mutta kirjoitan tätä.

PS. Tähän viikkoon mahtui niin paljon tapahtumia että siitä saisi aikaan kirjan.


Mr Lotharin viikko 24/2006

Viikko 24/2006

Edellisen viikon sunnuntain jatkot jatkuivat aina maanantain puolelle saakka ja kävin nukkumaan vasta 08.00 aamulla, mutta heräsin jo 10.00 eli taas kerran jäi yöunet aika vähiin. Minun piti nimittäin ehtiä ajoissa Mäntyharjulle sovittuun tapaamiseen yhden uuden tytön kanssa eli ei muuta kuin pikavauhtia Jyväskylästä kotiin. Kotiin päästyäni menin ulos makailemaan viltille aurinkoon ja odottamaan sitä että kyseinen tyttö soittaa minulle, mutta siinähän kävi niin että minä nukahdin siihen viltille. No onneksi jonkin ajan kuluttua se tyttö sitten soitti minulle, enkä ehtinyt palaa kovinkaan pahasti. Kävin hakemassa tytön paikallisen ravintolan edestä, sillä hän oli käynyt juomassa yhden rohkaisevan lonkeron terassilla. Minun luokse päästyämme minä pyysin tyttöä rasvaamaan selkäni, sillä sen verran se oli saanut aurinkoa että se oli hiukka arka. Tytön rasvattua selkäni pyörähdin ympäri ja pyysin myös etupuolen rasvauksen. Siitä tulikin sitten sellainen rasvaus operaatio että huh huh, loppujen lopuksi minä sitten "rasvasin" tytön selän omilla eliksiireilläni. No olin kyllä hiukka suunnitellutkin tekeväni niin sillä olin laittanut videokameran kuvaamaan kaiken tytön saapuessa ja toiminnan päätyttyä pyysin häneltä nimen julkaisusopimukseenkin eli tuon rasvausvideon tulette tekin näkemään aikanaan osoitteessa www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php Rasvauksen jälkeen grillasimme minun takapihallani. Sen jälkeen tyttö sitten läksikin sukulaistensa luokse kyläilemään ja minä menin nukkumaan.

Tiistaina pari kaveriani tuli kylään ja taas grillailimme minun takapihalla.
Siitä siirryimme sitten auringon oton, jetteilyn ja vesihiihdon pariin loppupäiväksi. Illan tullen kaverini jatkoivat matkaansa Lappeenrantaan ja minä kävin taas jo ajoissa nukkumaan.

Keskiviikon pyhitin laiskottelulle auringossa jäätelön kera.

Torstaina minun luokse tuli kyläilemään yksi vanha tuttu tyttö. Hänen kanssaan kameratkaan eivät ehtineet mukaan kun olimme jo seksileikkien parissa. Kyseinen tyttö oli niin äänekäs että välillä pelkäsin naapureiden soittavat poliisit vaikka asunkin omakotitalossa (tämä tyttö pitäisi kyllä ehdottomasti kuvata jollekin videolle). Hyvän seksin jälkeen läksimme käymään uimassa eräällä kivalla uimarannalla. Kyseinen punapää jäi minun luokseni yöksikin ja harrastimme seksiä vielä useaan otteeseen yön ja aamun tunteina.

Perjantai alkoi tosiaan seksillä ja sen jälkeen sitten aamupalalle paikalliseen kahvioon tai paremminkin sen terassille, sillä keli oli taas suosiollinen. Aamupalan jälkeen tyttö sitten läksi jatkamaan matkaansa kohti Helsinkiä ja minä siirryin taas auringonoton pariin. Illalla kävin vielä pelaamassa jalkapalloa yhden ottelun verran ja sen jälkeen uimassa. Päivä oli imenyt mehut minusta ja loppu illan vietinkin jalkapalloa katsellen kotonani.

Lauantaina suuntasin limusiinini keulan kohti Lappeenrantaa, jossa kävin katsomassa yhtä kesämökkiä ja moikkaamassa muutamaa kaveriani ennen päivän töitä. Työ keikka oli ohi muutamassa tunnissa ja sitten suuntasinkin Porvooseen seuraavalle työkeikalle. Porvooseen päästyäni huomasin että minulla oli muutama tunti ylimääräistä aikaa ja niinpä kävin viskaamassa maanantaina kuvaamani videon tuotantoyhtiöön julkaisemista varten. Kymmenen aikaan illalla menin sitten esiintymään polttareihin joissa oli kymmenen hyvän näköisen tytön kemut meneillään. Minä heitin polttarisankarille settini ja sen jälkeen läksimme koko porukalla Porvoon terasseja katsastamaan. Jokirannassa minä tein hiukka tulitemppuja ja polttarisankari keräsi elämän ohjeita polttarikansioonsa. Terassi kierroksen jälkeen suuntasimme limusiinin keulan kohti Porvoon uusinta yökerhoa, jossa polttarisankari osoittautui niin villiksi että loppu illasta minun korvassani oli hampaan jäljet.

Sunnuntai onkin sitten taas mennyt laiskottelun, grillailun ja jäätelön parissa.


Mr Lotharin viikko 23/2006

Viikko 23/2006

Maanantai ja tiistai meni arkipäiväisten askareiden parissa, ihan vaan kotikulmilla.

Keskiviikkona pyörähdin Jyväskylässä eräissä koekuvauksissa.

Torstaina Eve X tuli luokseni ja illalla kävimme heittämässä Erotic Night keikan Leppävirralla.

Perjantai meni taas ihan vaan kotona laiskotellessa.

Lauantaina olikin sitten vuorossa Kutemajärven Seksifestivaalien promo keikka Killeri Rockiin Jyväskylään. Siellä meni koko päivä ja lauantai sunnuntai välinen yökin.

Sunnuntaina olin kotonani laiskottelemassa kun eräs kaverini kurvasi pihaan ja sanoi olevansa menossa Jyväskylään. No minä hyppäsin limusiinin takapenkille ja kaverini asettui kuskin paikalle ja niin huomasin olevani jo kolmatta kertaa tällä viikolla matkalla Jyväskylään. Loppujen lopuksi minä laskin sitten kaverini nautiskelemaan alkoholijuomia ja kävin itse kuskin paikalle. Päivällä kävimme katsomassa pari bändiä Killeri Rockissa ja illalla suunnistimme sitten niitten virallisille jatkoille Giggling Marliniin. Sieltä läksimmekin sitten vähemmin virallisille jatkoille erään kaverini talolle. Matkalta mukaan tarttui yksi näpsäkän näköinen tyttö ja senhän taas arvaa kuinka siinä kävi. Nussimiseksihan se meni, minulta jäi unet aika vähiin ja nyt olo on taas sen mukainen kun vihdoin ja viimein olen päässyt reissusta kotiin.
Harmi että tällä viikolla kuvattuihin materiaaleihin ei ole julkaisulupaa eli ne jäävät vain minun omiin salaisiin arkistoihini.


Mr Lotharin viikko 22/2006

Viikko 22/2006

Maanantai meni laiskotellessa.

Tiistaina kävin katsastamassa Ferrarini.

Keskiviikkona suuntasin sitten Espooseen, jossa meillä oli illalla Ladies Night by M.E.N.S. keikka ravintola Kannunkulmassa. Matkalla heitin vielä nipun filmejä leikattavaksi ja julkaistavaksi eli kohta taas tulee uutta materiaalia minunkin sivuille www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php Keikan jälkeen minä kävin parillakin eri jatkoilla ja puikotin niillä yhteensä kolmea eri tyttöä. Ensimmäisillä jatkoilla kävi niin että nopeat söi hitaat eli yksi tytöistä oli jo hiukka lämmitellyt minua suihinottamalla ja sanoi sitten vielä käyvänsä tupakalla ennen kuin kunnon aktion alkaisi, no asunnon omistaja tuli kuitenkin juuri silloin parvekkeelta ja minä päädynkin nussimaan häntä ennen kuin alkulämmittelyn tehnyt tyttö ehti palata tupakalta. Mitä tästä opimme, no sen että tupakointi ei kannata Very Happy Nämä jatkot loppuivat kuitenkin suht lyhyeen sillä asunnon omistajalla oli sovittuja menoja jo kuudelta aamulla, onneksi mukana olleet kaksi muuta tyttöä kuitenkin sanoi että heillä on sitten seuraavat jatkot. Eli ei muuta kuin limusiini alle ja seuraaville jatkoille. Matkalla ensimmäisiltä jatkoilta toisille jatkoille tytöt järjestivät minulle jonkinlaisen lesboshow:n. Perille päästyämme tytöt joutuivat sitten pukemaan päälleen, mutta taas asuntoon päästyämme show jatkui. Jossain vaiheessa minäkin pääsin sitten mukaan kuvioihin ja sormetin tyttöjä heidän suudellessaan toisiaan. Hetkeä myöhemmin tytöt alkoivat ottaa minulta suihin vuorotellen. Sen jälkeen minä käänsin toisen tytöistä niin että minä pystyin panemaan häntä samalla kun hän nuoleskeli kaveriaan. Jonkin ajan päästä tämä nuoleskeltukin halusi munaa ja niinpä vaihdoin pantavaa tyttöä lennosta. Pari tuntia telmittyämme toinen tytöistä joutui lähtemään omaan kotiinsa ja niin siinä sitten kävi että me lopetimme koko seksileikit siltä erää. Harmi vaan kun kamera ei nyt sattunut olemaan mukana, olisi meinaan tullut aika hyvää materiaalia mikäli kuvaaminen olisi käynyt kaikille osapuolille.

Torstai aamuna suuntasin sitten matkani Hotelli Helkaan ja sen suurimpaan sauna sviittiin. Päivä meni lähinnä nukkuessa, sillä edellinen yö oli tosiaan mennyt nussiessa. Illalla oli sitten luvassa meidän M.E.N.S-ryhmän esiintyminen DTM:n V.I.P. bileissä. Setin jälkeen jäimme sitten vielä bilettämään ravintolaan ja illan aikana sainkin nauraa maha kippurassa illan tapahtumille. Ravintolaan oli tullut myös pari edellisiltana Kannunkulmassa ollutta tyttöä ja heistä toinen eksyi sitten vielä kanssani jatkoillekin. Senhän arvaa mitä siitä seuraa ja niinpä yö unet jäi sitten taas aika vähiin.

Perjantaina nukuin taas hiukan päivällä ja illalla suuntasin Mariahin ja Morganin kanssa Dream Team keikalle ravintola Greciaan Katajanokalle.
Keikan jälkeen olin niin väsynyt että jatkoista ei sitten tarvinnut edes haaveilla.

Lauantaina kävin aamupäivällä moikkaamassa veljeäni ja hänen perhettään. Iltapäivällä suuntasimme sitten Lisa Loven kanssa Imatralle Hollywood Tour keikalle. Ravintola WooDoossa oli hyvä meno ja muutenkin ilta meni joutuisasti. Jopa meidän yhteisesityskin meni suht hyvin vaikka tämä olikin ensimmäinen kerta kun esiinnyin Lisan kanssa. Illan jälkeen suunnistimme sitten suoraan hotellille eli sen illan jatkot oli sitten siinä.

Sunnuntaina heräilin kymmenen aikaan, kävin aamupalalla ja sitten suuntasimme Lisan kanssa Lappeenrantaan. Lappeenrannasta Lisa läksi sitten Helsinkiin ja minä kotiani kohti Mäntyharjulle. Täytyy myöntää että oli yksi rankimmista viikoista aikoihin, vaikka kyllä nämä kaikki viikot ovat viime aikoina olleet riittävän rankkoja, mutta toisaalta taas erittäin hauskoja.